Allison Transmission, Busworld Fuarı’nda!

Allison Transmission, Busworld Fuarı’nda!

Van Hool, TX serisi şehirlerarası otobüslerinde Allison T525R'i tercih etti. Allison ise yeni xFE modelleri ve üç farklı Torqmatic ® serisi şanzımanlarını Busworld Fuarı’nda sergileyecek.

Transmission, Van Hool’un TX serisi şehirlerarası otobüsleri için tercihi oldu. Allison T525R modelinin kullanıldığı tam otomatik şanzıman donanımlı ilk araç, Belçika Şehirlerarası yolculuk işletmesi De Zigeuner'ın PACCAR MX13-375/510bg motor gücüne sahip, 3 akslı, 13.20 metre olan TX17 Altano modeli. Allison, yıllardır Van Hool'un Kuzey Amerika ihracatındaki standart tercihiyken TX17, Avrupa pazarındaki Allison tam otomatik şanzıman donanımlı ilk Van Hool otobüsü olacak. TX17 şehirlerarası otobüsün test sürüşü ise 16-21 Ekim 2015 tarihlerinde Kortrijk'te düzenlenecek Busworld Fuarı’nda Van Hool standından (601) rezervasyon yapılarak gerçekleştirilebilecek.

   Allison Transmission, Busworld 2015 Fuarı’nda genişletilmiş tam otomatik şanzıman yelpazesini Avrupa'da ilk kez sergileyecek. Allison standında yeni xFE modelleri, üç farklı Torqmatic ® serisi şanzıman ve H 50 EP hibrid sevk sistemleri yer alacak.

   Otobüsler için tasarlanan yeni xFE modelleri, ekstra yakıt ekonomisi sağlayan, potansiyel FuelSense® kazançlarına ek olarak yüzde 7'ye varan yakıt tasarrufu sunan en son teknolojileri içeriyor. FuelSense® Max paketi ile birleştiğinde optimize edilmiş vites oranları sunan xFE şanzımanlar, 1.viteste lock-up sağlamak, daha fazla lock-up operasyonu gerçekleştirmek ve düşük motor hızında daha yüksek aralıklarda çalışarak yakıt tasarrufunu arttırmak üzere tasarlandı. Allison, Avrupa'da üç yeni xFE modeli sunacak: T3280 xFE™, T3325 xFE™ ve T3375 xFE™.

   Allison Transmission, Torqmatic® ürün portföyünü ise her biri filolara yüksek yakıt verimliliği sağlayan donanım ve yazılım gelişmelerine sahip şanzıman modelleri ile geliştirdi. Yeni tanıtılan T1000, T2100 ve T2200 tam otomatik şanzıman modelleri, Avrupa, Asya-Pasifik, Avustralya ve Latin Amerika'daki minibüs, midibüs ve şehirlerarası otobüs uygulamaları için mevcut 1000, 2100 ve 2200 modellerinin yerini aldı. Torqmatic ürün ailesinin genişlemesi ile 5. Nesil Elektronik Kontroller ve FuelSense yakıt verimliliği yazılımı da içeren gelişmiş Allison Transmission ürün yelpazesi müşterilere sunuluyor. Allison, T2100 şanzıman modelini de Busworld Fuarı’nda 202 nolu stantta sergileyecek.

   Allison standındaki şanzıman yelpazesinin tanıtımı H 50 EP sistemi ile tamamlanacak. 2003 yılından bu yana Allison, yaklaşık 1,1 milyar kilometre yol kat eden, tahmini 137 milyon litre yakıt tasarrufu sağlayan ve neredeyse 360 ton karbondioksitin atmosfere girmesini önleyen 6,900'ün üzerinde hibrid sevk sisteminin teslimatını gerçekleştirdi. Allison Hibrid EP sistemleri, Duesseldorf, Hannover ve Oslo dâhil olmak üzere birçok Avrupa şehrindeki belediye ve filo operatörlerinin çalışmalarına fayda sağlıyor.

allison-transmission_van-hool-tx17.jpg

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.