Allison Transmission IDEF'13’ hazırlanıyor

Allison Transmission IDEF'13’ hazırlanıyor

Allison Transmission ve Türkiye'deki yetkili distribütörü İlkerler Otomotiv, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan IDEF'13 Allison şanzıman teknolojisini sergileyecek.

Milli Savunma Bakanlığı himayesinde ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın yönetiminde düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF'13), Türkiye'deki en büyük ve dünyadaki 5’inci savunma sanayii fuarı olma özelliğini taşıyor.

Allison ve İlkerler, 124 ülkeden yetkilinin katılması beklenen fuarda3. Salon, Stand no. 326A Allison 3000 Serisi şanzımanı sergilemek üzere yer alacak.


Neden Allison Şanzımanlar

Allison’ın Continuous Power (Sürekli Güç) Teknolojisi üstün araç performansı, hızlanma ve kontrol sağlıyor. Patentli tork konvektörü kalkış sırasında motorun torkunu neredeyse iki katına çıkararak üstün kalkış sunuyor. Geleneksel kuru debriyaj balatası bulunmadığı için Allison tam otomatik şanzımanla donatılmış araçlar, debriyajla ilgili arızalar nedeniyle hizmet dışı kalmıyor. Böylece zaman ve bakım maliyeti tasarrufu sağlıyor.

Allison şanzımanlar, aracın sistemlerini otomatik olarak izleyen ve zorlu arazilerde en verimli operasyonları sunmak üzere vites değiştirme programlarını uyarlayan 5’inci nesil elektronik kontrollere sahip. Birçok modelde aracın fren sistemlerini destekleyen ve güçlendiren opsiyonel entegre retarder ve Power Take-Off(Güçlü Kalkış) desteği de bulunuyor. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.