Allison, Türkiye'de mevcut servis ağını büyütecek

Allison, Türkiye'de mevcut servis ağını büyütecek

Allison Transmission, Türkiye’deki tek yetkili distribütörü DLS ile satış sonrası hizmetlerini ve servis ağını güçlendiriyor.

Allison Transmission, 2019’da iş birliğine imza attığı yetkili distribütörü DLS ile Türkiye genelinde yeni servis noktalarını hizmete sunuyor. Allison, Batman, Bursa, Eskişehir, İzmir, Gaziantep ve Van illerindeki yeni iş anlaşmaları ile beş ayrı bölgedeki yetkili servisleri ve tüm Türkiye genelinde DLS’in desteği sayesinde kullanıcılarının 7/24 hizmet alabileceği satış sonrası ağını güçlendiriyor. Allison Transmission Türkiye ve Ortadoğu Bölge Direktörü Atak Talas, yeni yetkili servisleri ile ilgili bilgi vererek; “Batman, Bursa ve Gaziantep’te bulunan servislerimiz ile geçmişten gelen bir iş birliğimiz vardı. Eskişehir, İzmir ve Van’daki yetkili noktalarımız ile tamamen yeni bir yapılanma başlatıyoruz. Bu bölgelerdeki Allison şanzıman popülasyonunu göz önünde bulundurularak yeni servislerimizi belirledik. 2019 sonrası için Doğu Anadolu, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde de servis yapılanmalarımızın olmasını planlıyoruz” diye belirtti.

Allison tam otomatik şanzımanlar, toplu taşımadan inşaata, itfaiyeden atık toplamaya kadar farklı alanlardaki ticari araç uygulamalarına verimlilik katıyor. Uygulama alanlarına bağlı olarak Allison, kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor. Ancak faaliyet alanı ne olursa olsun iş planlarının aksamaması için Allison tam otomatik şanzıman donanımı ile sağlanan serviste daha az zaman kaybı ve düşük bakım-onarım maliyetleri, ortak avantajlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Allison tam otomatik şanzımanlar, manuel ve otomatikleştirilmiş manuel şanzımanların aksine yıpranmaya yatkın bir mekanik debriyaj yerine tork konvertörü kullanıyor. Dolayısıyla debriyaj aşınması olmaması ve daha az güç aktarma organı hasarı ile sadece rutin yağ ve filtre değişimi yeterli oluyor. Böylece bakım ve onarım maliyetlerinin azalmasını sağlayan Allison şanzımanlar, müşterilerin serviste daha az zaman kaybederek, araçlarını daha verimli kullanmalarına yardımcı oluyor.

dls-001.jpg

Atak Talas, açıklamasında; “Türkiye’de Allison tam otomatik şanzımanların avantajlarını tercih eden filoların sayısı artmaya devam ediyor. Bu nedenle müşterilerimizin ihtiyaçlarını en ideal şekilde karşılamak, zamanında, kaliteli ve uygun maliyetli hizmet sunmak hedefimizle servis ağımızı geliştiriyoruz. Servis noktalarımız, konusuna hakim bakım-onarım hizmeti ve yedek parça temini ile müşterilerimizi destekleyecek” dedi.

allison-transmission-yeni-servis.jpg

 

allison-dls-turkiye-servis.jpg

 

allison-sanziman-002.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.