Allison’dan Hollanda’ya yeni yatırım

Allison’dan Hollanda’ya yeni yatırım

Allison Transmission müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına Hollanda’da yeni tesis açtı.

Allison’dan yeni hizmet

Allison Transmission Holding Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da bulunan müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Hollanda’da çok amaçlı yeni bir tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Sliedrecht’te bulunan 3.171 metre karelik bu tesis bölgedeki, orijinal yedek parçaların dağıtımını, ürün modifikasyonunu ve müşteri eğitim faaliyetlerini tek bir merkezde topluyor. 

Michael G. Headly, Allison Transmission Global Pazarlama, Satış ve Hizmet Başkan Yardımcısı yeni yatırımlarıyla ilgili olarak tesisin, OEM’ler için kuruluma hazır olan şanzımanları temin etme imkanlarını daha da genişlettiğinden bahsetti. Headly, yeni tesiste ürün temini de dahil olmak üzere müşterilere en kapsamlı toplam çözümleri sunmaya odaklandıklarını ifade etti.

Allison’dan teknik eğitim hizmeti

Ayrıca, Allison’a ait Parça Dağıtım Merkezi içinde tam otomatik şanzımanlar ile ilgili eğitim programlarının verildiği bir teknik eğitim merkezi de bulunuyor. Bu merkez sayesinde teknisyenler ve son kullanıcılar, sertifikalı Allison Şanzıman Eğitmenleri ile tam otomatik şanzıman bilgilerini arttırma, teknik yeteneklerini geliştirme ve bu eğitmenlerin tecrübelerinden yararlanma imkanına sahip oluyor. Eğitim merkezinde, öğrencilerin pratik yapmaları ve bakım çalışmalarını uygulamaları için Allison şanzıman ürünleri ve destek ekipmanları bulunuyor. 

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.