Almanya'da lojistikçiler Kässbohrer'i biliyor

Almanya'da lojistikçiler Kässbohrer'i biliyor

Verkehrs Rundschau dergisinin iki yılda bir gerçekleştirdiği marka bilinirliği araştırmasında Kässbohrer’in büyük filoya sahip şirketler arasında bilinirliği %97,9 seviyesinde yer aldı.

Avrupa’nın önde gelen ağır ticari araç ve lojistik sektörü dergilerinden Alman yayın organı ‘Verkehrs Rundschau’nun iki yılda bir gerçekleştirdiği marka bilinirliği araştırmasında Kässbohrer’in büyük filoya sahip şirketler arasında bilinirliği %97,9 seviyesinde yer aldı.

Verkehrs Rundschau dergisinin Almanya’da iki yılda bir gerçekleştirdiği araştırma ticari araç sektöründe çekici, treyler, hafif ticar iaraç, servis, kiralama, lastik ve telematik sistemler dahil olmak üzere 7 kategoride yapıldı.Almanya lojistik sektörünün farklı aşamalarından 522 uzmanın yanıtladığı anketin sonucunda, 2002 yılından bu yana Tırsan bünyesinde yer alan Kässbohrer’in marka bilinirliğinin, filosunda 11 ve daha fazla adette araca sahip lojistik sektörü temsilcileri arasında %97,9 oranında olduğu açıklandı.

 

2014 yılında Almanya’da satışlarını %96,4 artıran Kässbohrer, 120 yıllık inovasyon geleneği ile Avrupa’nın ilk üç treyler üreticisinden birisi konumunda yer alıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.