Almanya'da satışları ikiye katladı

Almanya'da satışları ikiye katladı

2014 yılında Kässbohrer’in Almanya’da satışları %96,4 gibi ciddi bir oranda artarak, bir önceki yıla göre neredeyse iki katına yükseldi. Aynı dönemde Almanya treyler pazarı %12,9 büyüdü.

Alman Otomotiv Sanayi Birliği VDA tarafından sağlanan verilere göre, 2014 yılında Kässbohrer’in Almanya’da satışları %96,4 gibi ciddi bir oranda artarak, bir önceki yıla göre neredeyse iki katına yükseldi. Aynı dönemde Almanya treyler pazarı %12,9 büyüdü.

Kässbohrer’in 2014 yılında en çarpıcı satış artışı tank ve silo segmentinde kaydedildi. Şirketin Almanya’da tanker ve silo satışları %135 arttı. Bununla birlikte, Kässbohrer’in 2014 yılı low-bed satışları ise iki kat yükseldi. Şirket, artan talebi karşılamak üzere geçen yıl tanker ve silo üretim kapasitesini %40’tan fazla artırmış, 2014 yılı şubat ayında ise low-bed araçlarda hidrolik dümenleme sistemi kullanmaya başlamıştı.

Alınan çarpıcı sonuçları değerlendiren İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken, “Müşterilerimiz için çözümler ortaya çıkarırken vizyonumuz daha da derinleştiğinden başarımız verimli iş ortaklıklarına dayanıyor. 2014 yılında satış performansımızı artırmak için gerekli her adımı attık. Bu adımlardan en önemlisi ise batı Avrupa’daki ana üretim ve teslimat noktası olan Goch tesisimizdeki istihdamı %58 artırmış olmamız. 2015 yılında satışlarımızı daha da artırmak için tüm planlamamızı tamamladık,” açıklamasını yaptı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.