Altın Elbiseli Adam hayatını kaybetti

Altın Elbiseli Adam hayatını kaybetti

Motosiklet camiasının usta ismi 'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu, dün gece İstanbul'da geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Motosiklet dünyasının ünlü isimlerinden "Altın Elbiseli Adam" olarak bilinen Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında yayaya çarptı. Bayoğlu kaldırıldığı hastanede, çarptığı Buğra Erdem isimli genç ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza; köprü çıkışında araçlarını park edip aşağı indikten sonra tartışmaya başlayan çift, tartışarak yolda yürümeye başladı.

ÇİFT YOLDA TARTIŞARAK YÜRÜMEYE BAŞLADI…

Bu esnada Anadolu Yakası’ndan gelen Barkın Bayoğlu yönetimindeki motosiklet, yolda tartışarak yürüyen iki kişiden Buğra Erdem isimli gence çarptı. Buğra Erdem olay yerinde yaşamını yitirdi. Bayoğlu ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet dünyasında ‘Altın Elbiseli Adam’ lakabıyla bilinen Bayoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

2016’DA DA KAZA GEÇİRMİŞ UCUZ ATLATMIŞTI

Barkın Bayoğu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti. Bir anlık dalgınlıkla birlikte saatte yaklaşık 160 kilometre hızla ilerlerken çarpışan ikili, yere düştükten sonra metrelerce sürünerek taklalar atmışlardı. Barkın Bayoğlu kazaya ilişkin görüntüleri ve açıklamalarını da esprili diliyle anlatmıştı.


 

 

 

Sevgili dostuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim.

Mete KALENDER

 

Youtube Kanalına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.youtube.com/user/smoothoperatorRed5

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.