Altunhan, 'Erakman yalan konuşuyor'

Altunhan, 'Erakman yalan konuşuyor'

Edirne otogarında yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Mustafa Altunhan, Ömer Erakman'ın binlerce Edirnelinin gözünün içene baka baka yalan konuştuğunu söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin İçişleri Bakanlığı kararı gereği otogar dışında otobüs kaldırılmasına tek yetkili kurumun belediye başkanlıkları olduğunu belirtmesi üzerine, Nilüfer Turizm'in temsilcisi Ömer Erakman Edirne'de rekabet şartlarının ortadan kalkması nedeniyle Ulaştırma Bakanlığı'nca kendilerine verilen yetki çerçevesinde hareket ettiklerini söylemişti.

Ancak Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunhan, Ömer Erakman'ın binlerce Edirnelinin gözünün içene baka baka yalan konuştuğunu söyledi.

Ömer Erakman'a ait Konforlu Serhat Turizmin halen otogardan kalkan otobüsünün olduğunu belirten Altunhan, tek derdi komisyon ödememek olan Nilüfer firmasının ne kadar yasa dışı iş varsa ona müracaat ettiğini söyledi.

Kaos ortamı son bulsun

Ömer Erakman'a ait Konforlu Serhat Turizmin otogarda faaliyet gösterdiğini belgelerle ortaya koyan Altunhan, yaşanan kaos ortamının bir an önce son bulmasını istedi.

Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da haklarını adli makamlarda aramaya devam edeceklerini söyleyen Altunhan, Edirne gibi huzurlu bir kenti kimsenin bu hale getirmeye hakkının olmadığını belirtti.

Erakman'ın kendilerine yer verilmediği iddialarını hatırlatan Altunhan, otogar ihalesini aldıkları ilk gün ne söz verdiyse bu günde aynı sözlerin arkasında olduğu şu sözlerle anlattı; "Biz kimseye yer vermiyoruz demedik. Ama arkadaşlar komisyon ödemek ve kapı çıkışı vermemek için her yolu denemeyi tercih etti. Gelsinler tüm firmalar gibi onlarda yüzde 20 komisyon versinler onlarda diğer firmalar araçlarını otogardan kaldırsınlar. Bu arkadaşların hiç bir zaman derdi üzüm yemek olmadığı. Yıllarca bedava oturdukları otogara para ödemek bu arkadaşlara zor geliyor. Olayın özü budur. Ama bizde 10 milyon ödediğimiz bir yer için bu almak için mücadele edeceğiz. Bunun içinde yasal çerçevede hakkımızı aramaya devam edeceğiz."dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.