Anadolu Bilet 10 adet Mercedes-Benz Travego’yu Filosuna Kattı

Anadolu Bilet 10 adet Mercedes-Benz Travego’yu Filosuna Kattı

Marmara, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Uşak merkezli Anadolu Bilet, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı.

Anadolu Bilet, Mercedes-Benz Türk bayii Mengerler Egemer tarafından satılan 10 adet Travego15 otobüs ile birlikte, filosundaki toplam otobüs sayısını 118’e, Mercedes-Benz marka otobüs sayısını ise 88 adede çıkardı.

Törene katılım yoğundu

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi Otobüs Teslimat Holü’nde düzenlenen teslimat törenine Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Anadolu Bilet Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin, Mengerler Egemer Genel Müdürü Mustafa Ayar, Genel Müdür Yardımcısı Murat Duru, Otobüs Satış Danışmanı Fatih Kaya, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Bayi Danışmanı Deniz Martin, Mercedes-Benz Busstore Kısım Müdürü Haluk Burçin Akı ve Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç katıldılar.

Travego, tercih edilmeye devam ediyor

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.