Anadolu Isuzu N Serisi kamyonlar,Sümer Lojistiğin filosunda

Anadolu Isuzu N Serisi kamyonlar,Sümer Lojistiğin filosunda

Anadolu Isuzu N serisi kamyonlar, ekonomik yakıt tüketimi ve şehir içi yük kullanımındaki avantajlarıyla sektörün en çok tercih edilen markası olmaya devam ediyor.

Son olarak temizlik ve gıda sektöründe birçok ünlü markayla başarılı çalışmaların altına imza atan Sümer Lojistik’te yine tercihi Isuzu’dan yana kullandı. Isuzu Yetkili Satış Bayi Odabaşı Bal tarafından, N serisi kamyonlardan, 9 adet NPR3D kamyonlar geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle Sümer Lojistik’e teslim edildi.

Sümer Lojistik’in Mardin’deki merkezinde düzenlenen törene, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Anadolu Isuzu Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, Anadolu Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Kubilay Özcan, Odabaşı Bal Otomotiv Sahibi Ebubekir Bal, Odabaşı Bal Satış Müdürü Sakine Ağan ve Sümer Lojistik Firma Sahibi Çetin Sümer katıldı.

Sümer: ‘Isuzu araçları ile filomuzu büyütmeye devam edeceğiz’

Törende konuşan Sümer Lojistik Firma Sahibi Çetin Sümer, Isuzu N serisi kamyonlarla yola devam etmek istediklerini ve Isuzu markasına ve Isuzu bayisi Odabaşı Bal’a yönelik memnuniyetlerini şu sözlerle ifade etti, “Anadolu Isuzu N serisi kamyonları kalitesi, dayanıklılığı, uygun servis ve yedek parça maliyetleri sebebiyle uzun yıllardır beğeniyle kullanıyoruz. Mevcut araçlarımızı yine Isuzu NPR3D kamyonlar ile hiç düşünmeden yeniledik. Araçlar, ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Her geçen gün artan satış potansiyeli ve Isuzu bayisi Odabaşı Bal firmasının yakın ilgi ve çözüm odaklı çalışmaları nedeniyle önümüzdeki dönemde de Isuzu araçları ile filomuzu büyütmeye devam edeceğiz" diyerek önümüzdeki günlerde yine yola Isuzu ile devam edeceklerinin haberini verdi.

Efe: ‘Isuzu araçlarını tercih etmelerinden dolayı Sümer Lojistik’e teşekkürlerimi sunarım”

Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı ise; “ Firma olarak felsefemiz, aracı satana kadar değil, sattıktan sonra da devam ettirilen dostluk ve müşteri odaklılık teması üzerine kuruludur. Anadolu Isuzu’nun en büyük gücü, müşterileri anlayan, ticareti her koşulda doğru yapan satış ve satış sonrası bayilere sahip olmasıdır. Bu satışta önemli bir rol üstlenen Isuzu Diyarbakır 3S Bayisi Odabaşı Bal Firması çalışanlarına takdirlerimi, Isuzu araçlarını tercih etmelerinden dolayı da Sümer Lojistik’e teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.