Anadolu Isuzu Ödüllü Cıtıport İle Transıst Fuarında

Anadolu Isuzu Ödüllü Cıtıport İle Transıst Fuarında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT işbirliği ile gerçekleşen Transist 8. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nda Anadolu Isuzu toplu taşıma araçları ile yer aldı.

Anadolu Isuzu standında, ödüllü ISUZU CITIPORT, modern dış ve ergonomik iç dizayna sahip ISUZU CITIBUS ve düşük yakıt tüketimiyle bakım maliyetine sahip 7.5 metrelik ISUZU NOVOCITI modellerini sergiledi.

CITIPORT: 5 otobüs arasından ödülü kazandı

Toplu ulaşıma yeni bir soluk getiren 12 metrelik CITIPORT, Busworld Kortrijk Europe 2015 Otobüs Fuarı kapsamında düzenlenen ECW (European Coach Week) yarışmasında uluslararası Büyük Jüri tarafından Avrupa’nın “En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” seçildi. Isuzu Citiport, Toplu Ulaşım Otobüsleri kategorisinde büyük ödül için 5 araç ile yarıştı. İki gün süren yoğun inceleme ve testlerin ardından, Uluslararası Büyük Jüri, Citiport’u 2015 yılının “En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” ödülüne layık gördü.

CITIPORT, şehiriçi ulaşım için sunduğu engelsiz ulaşım konsepti ile tüm engelli yolcular için kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlıyor. CITIPORT’da tekerlekli sandalye kullanıcılarına ayrılan özel renkli alan, işitme engelliler için bilgi ekranları, görme kaybı olan yolcular için yüksek kontrast ve sesli bilgilendirme sistemleri ve hareket kabiliyeti düşük yolcular için kolay ulaşılabilir destek elemanları bulunuyor. Kneeling özelliği sayesinde araç yana doğru eğilerek engelli yolcuların kolay inip-binmesi sağlanıyor. Araç içerisinde maksimum 4,5 derece ile sınırlandırılan eğim sayesinde hareket kabiliyeti düşük yolcuların çok daha rahat seyahat etmeleri artık mümkün. Yolcuların araç içinde tutunmasını kolaylaştıran üçlü koruganlar ise segmentinde ilk kez CITIPORT’da kullanıldı.

 

CITIBUS:Şehir içi ulaşım için akıllı seçim

Anadolu Isuzu’nun 9 metrelik otobüsü, CITIBUS dar yollara sahip tarihi metropoller ve az nüfuslu yerlere hizmet götüren belediyeler için tasarlandı. Daha uzun otobüslerle karşılaştırıldığında Isuzu CITIBUS, düşük yatırım, operasyonel maliyet, yüksek çeviklik, manevra kabiliyeti ve optimum yolcu kapasitesi ile modern şehirlerin çağdaş ihtiyaçlarını en ideal çözümlere kavuşturuyor.

CITIBUS, 2600 rpm’de 204 HP güç çıkışı sağlayan Euro 5 (EEV) Isuzu motoru ile 74 yolcu kapasitesine sahip.

NOVOCITI: Çeviklik ve tasarruf sağlayacak kadar küçük, konfor ve çok yönlü kullanım sağlayacak kadar büyük

Avrupa’daki en son trendlere paralel olarak, en son ihtiyaç ve beklentilere taze çözümler sunmak amacıyla dizayn edilen NOVOCITI, Anadolu Isuzu mühendisleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı ve müşteri odaklı araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olarak ortaya çıktı.

Sınıfının ilk engelli rampalı aracı NOVOCITI; Euro 5 normlarında, kalitesi dünyaca kabul edilen 155 beygirlik commonrail turbo dizel intercooler Isuzu motora sahip. Düşük yakıt ve bakım maliyetine sahip NOVOCITI, şehiriçi taşımacılığında 7.5 metrelik uzunluğu ile üstün manevra kabiliyeti sağlar.

 

1450361542_anadolu_isuzu.jpg

 

1450361556_anadolu_isuzu_2_.jpg

 

1450361582_anadolu_isuzu_fatih_tamay_tunc_karabulu111t.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.