Anadolu Isuzu projesi ile ödüle layık görüldü

Anadolu Isuzu projesi ile ödüle layık görüldü

Anadolu Isuzu, AUS Türkiye tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen SummITS 3'üncü Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) Zirvesi'nde, toplum sağlığını korumayı hedeflediği “Sürücü Yorgunluk ve Dikkat Dağınıklığı” projesi ile ödüle layık görüldü.

Anadolu Isuzu, SummITS 3'üncü Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) Zirvesi'nde “Sürücü Yorgunluk ve Dikkat Dağınıklığı” projesi ile Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri; ‘Hareket Teknolojisi (Ürün) Kategorisi’nde ödüle layık görüldü. Akıllı araçlar ve akıllı şehir uygulamaları çalışmalarına devam eden Anadolu Isuzu, sürücülerin dikkat dağınıklıklarını ve yorgunluk halleri hakkında bilgi veren “Sürücü Yorgunluk ve Dikkat Dağınıklığı” projesi ile sürücü-araç ve paralelinde toplum sağlığını korumayı hedefliyor.

Araç içi uygulama, sürücünün yorgunluğunu algılayıp, yorgunluk üzerine olabilecek kazaları önlemeye yardımcı oluyor. Dikkat dağınıklığını algılayan sistem, yoldan gözlerini uzun süre başka yere kaçırma, telefon ile ilgilenip yola bakmama gibi konularda uyarı vererek sürücünün aracı sürmesine ve yola odaklanmasına yardımcı oluyor. İnovasyonu ve teknolojik yenilikleri ürün ve hizmetlerine adapte eden Anadolu Isuzu, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarında özellikle yolcuların ve sürücülerin güvenli seyahat edebilmelerine katkıda bulunmaya odaklanıyor. Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge ve inovasyon alanındaki çalışmaları müşteri taleplerine uygun ürün geliştirme gücünü pekiştiriyor.

anadolu-isuzu.png

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.