Anadolu Isuzu, Rahmet Ambalaj’a şampiyonları teslim etti

Anadolu Isuzu, Rahmet Ambalaj’a şampiyonları teslim etti

Anadolu Isuzu, Rahmet Ambalaj ve Temizlik Ürünleri’ne 3 adet NPR8 Long ve 1 adet NPR3D Kamyon teslimatı yaptı.

Anadolu Isuzu, “Şampiyon” lakaplı N Serisi kamyonlarının teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Anadolu Isuzu Yetkili Satış Bayisi Sönmezler Grup tarafından, düzenlenen törenle 3 adet NPR8 Long ve 1 adet NPR3D kamyon, Rahmet Ambalaj Malzemeleri ve Temizlik Ürünleri’ne teslim edildi.

Gerçekleştirilen teslimat törenine, Rahmet Ambalaj Şirket Müdürü Yakup Ardahanlı, Konya Torku Anadolu Bölge Müdürü Rahmi Bedir, Sönmezler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sönmez, Genel Müdür Yunus Sönmez ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sönmez katıldı.

Anadolu Isuzu Şampiyonları:

NPR 8 Long

Tüketicinin her türlü ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan NPR 8 Long kamyon, geniş kabin ile kullanıcıya sürüş konforu sağlarken; modern dış görünüşüyle de göz dolduruyor. Yakıt ekonomisini, yüksek performans sağlayan 155 beygirlik Commonrail Turbo Dizel Intercooler motorundan alan NPR 8 Long, uygun fiyatlı yedek parçasıyla da kullanıcılara cazip geliyor.

NPR 3D

NPR 3D, 12.500 kg’lik azami yüklü ağırlığı, 190 HP gücündeki motoru ve Common Rail özelliğiyle daha fazla yük taşıma kapasitesi, daha iyi çekiş gücü ve daha yüksek yakıt ekonomisi sağlıyor.

“Yüke göre otomatik fren ayarlama sistemi”

NPR 3D, yüke göre otomatik fren ayarlama sistemi (LSV), çift devreli tam havalı fren sistemi, otomatik fren balata ayarı ve ABS – ASR gibi üstün güvenlik donanımının yanı sıra, şehir içi yüksek manevra kabiliyeti ve dayanıklı şasesiyle de dikkat çekiyor.
 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.