Anadolu Isuzu sektör gelişimini desteklemeye devam ediyor

Anadolu Isuzu sektör gelişimini desteklemeye devam ediyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi SMYO, Otobüs Kaptanlığı öğrencilerininin mezuniyet panelinde konuşan Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, sektörün iyi yerlere gelebilmesi için genç kaptanlara desteklerinin süreceğini belirtti.

Anadolu Isuzu’nun da sponsorları arasında yer aldığı mezuniyet etkinlikleri kampüs içinde kongre merkezi önünde düzenlendi. “Ulaşım Sektörü” iş gücü piyasasına katma değer sağlayacak mezunlar ile sektör temsilcilerinin bir araya geldiği panelde sektörün sorunları ve geleceği konuşuldu.


“Sektöre nitelikli eleman yetiştirmek, sektörün gelişimine ve iyileştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla ikinci mezunlarını veren Afyon Üniversitesi’ni kutluyorum.” diyen Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı: “Meslek bilinci ve sorumluluğuna sahip genç kaptanların mezuniyetinde Anadolu Isuzu olarak destek vermek için buradayız. Sektörün daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Bunun için Anadolu Isuzu olarak destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.


Panele; MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sultandağ Belediye Başkanı Osman Acar, İETT İşletmeleri Eski Genel Müdürü, TÜLOMSAŞ Yön.Kur.Üyesi Dr. Muammer Kantarcı, İETT İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan, Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) Başkanı Hakan Orduhan, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Genel Sekreteri Onur Orhon, Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) Başkanı Sümer Yığcı, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Mercedes-Benz Türk A.Ş Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otokar Pazarlama Müdür Yardımcısı Ersin Akdere, AFTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya, TCV Genel Müdürü Timuçin Bayraktar, Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Latif Karaali, Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Uygulama Araştırma Merkez (UYGAR) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve AKÜ Sultandağı MYO Müdürü, Otobüs Kaptanlığı Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Kemal Karayormuk katıldı. Anadolu Isuzu’nun; Novo Lux ve Citibus otobüslerinin de sergilendiği panel iki gün sürdü. www.tasimacilar.com 22.06.2012/15:46