Anadolu Isuzu’dan Alanya’ya büyük teslimat

Anadolu Isuzu’dan Alanya’ya büyük teslimat

Alanya Belediyesi, Anadolu Isuzu’nun Citibus’larını büyük bir törenle teslim aldı.

Filoya katılacak 18 Citibus’un belediye alanında gerçekleştirilen teslim törenine çok sayıda Alanyalı katıldı. Törenin ev sahipliğini Anadolu Isuzu Antalya Bayii ESAY Seyidoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göyük yaptı. Törende Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, belediye yetkilileri, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı ile Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz hazır bulundu. “’En’ lakabını hak eden Citibus’larla Alanya Belediyesi bir adım önde”
Başta belediye başkanı olmak üzere tüm Alanya halkını kutlayan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay; “Isuzu Citibus otobüsler, büyük otobüs kullanmanın mümkün olmadığı alanlara çözüm getirmesi ile belediyelerin büyük beğenisi topluyor. “En” lakabını hak eden Citibus’larla Alanya Belediyesi artık bir adım önde” diye konuştu.
“Alanya Belediyesinin, kaliteli toplu taşımacılığa Citibus ile başlaması gurur verici”
Citibus’ların daha uzun, geniş, ekonomik ve sınıfının en yüksek yolcu kapasite sahip otobüsü olması ile belediyelerin gözdesi haline geldiğini belirten Tamay; “Üstelik euro 5 emisyon standartlarına uygun 204 beygir motor gücüne sahip olması, alçak tabanı ve engelli rampasıyla tüm ihtiyaçları karşılıyor. Bu özellikleri ile Isuzu Citibus’lar tam da toplu taşımacılık hizmeti veren belediyelere göre” dedi.
"Araçlarının yaşlı, çocuk, engelli her kesim için ulaşılabilir olmasını amaçladık"
Belediye binası önündeki teslim töreninde konuşan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, ‘Herkes için Alanya Projesi”nin ilk başlangıç noktalarından biri olan toplu taşıma araçlarının yaşlı, çocuk, engelli her kesim için ulaşılabilir olmasını amaçladıklarını söyledi. Sipahioğlu, “Binalardaki fiziki koşullar kadar insanlarımızın kullandığı toplu taşıma araçlarında da yasanın emrettiği süre dolmadan önce halkımıza engelsiz araçları kazandırmak için yola çıkmıştık. Bu konularda arkadaşlarımız değişik firmalardan teklifler aldı. En sevindirici olan tarafı şu anda Isuzu firmasının taahhütlerini yerine getirmiş olması. Ben duyarlı davranarak katkı sağladığı için Isuzu firmasına teşekkür ediyorum” dedi. "14 araç daha teslimi yapılacak"
Şehir otobüslerini zaman zaman kendisinin de kullandığını dile getiren Başkan Sipahioğlu,’Bu vesile ile Alanya halkına seslenmek istiyorum. Bende toplu taşım araçlarını kullanıyorum. Bisikletimize binelim. Geniş kaldırımlarda yürüyelim. Otobüslere binelim. Şimdi Ulaş’tan Mahmutlara, hatta Üniversiteyi de kapsayacak şekilde rahat bir şeklide tüm Alanya’ya ulaşılabiliniyor’ diye konuştu. Şu an 47 araç temini yaptıklarını anlatan Sipahioğlu, 14 araç teslimi daha yapılacağını, Alanya’nın ihtiyacını karşılamaya yetmediği takdirde talep olursa yeni araçların temin edilebileceğini kaydetti. Bazı ara yollarda sıkıntıların olduğunu belirten Başkan Sipahioğlu, bu durumun eski araçları en kısa sürede trafikten çektikleri için yaşandığını söyledi. Yolcusuna konfor, işletmecisine ekonomi
Citibus, yolcusuna konfor, sürücüsüne rahatlık ve daha düşük yakıt tüketimiyle işletmecisine ekonomi vaat ediyor. Yeni Citibus’da 3. kapı standart olarak yer alıyor. Kapıları, geniş koridorları ve yerleşimi, otobüs içinde rahat hareket edilmesini sağlıyor.
Özel olarak tasarlanmış rampa ve inip-binme rahatlığı
Engelli yolcular, yaşlılar ve bebek arabasıyla seyahat edenler için orta kapıda özel olarak tasarlanmış rampa seyahat özgürlüğü sağlıyor. Citibus’un ön ve orta kapılarındaki basamaksız, düşük girişler ise yolculara rahat inip-binme kolaylığı getiriyor.
Ergonomik bir iç yapı ve Led’li iç aydınlatma
Modern ve estetik dış görünümü dışında, kendine has iç trim kalitesiyle detay parçalarından arındırılan Citibus, ergonomik ve ferah bir iç yapıya sahip. Tasarımı tescillenen model; şık, rahat ve sağlam koltuklar için 100’den fazla yerleşim seçeneği sunuyor. Ayrıca Led’li iç aydınlatma ve dijital bilgi ekranı Citibus’u farklılaştırıyor. www.tasimacilar.com 28.03.2012 / 17:08