Anadolu Isuzu'dan Bulgaristan teslimatı

Anadolu Isuzu'dan Bulgaristan teslimatı

Anadolu Isuzu, Bulgaristan Milli Eğitim Bakanlığı’na 27 adet özel üretim, Isuzu Novo model araç teslimatı gerçekleştirdi. Araçlar Sofya başta olmak üzere birçok büyük şehirde kullanılacak.

Anadolu Isuzu, global satışlarını artırmaya devam ediyor. Bulgaristan Milli Eğitim Bakanlığı’nın tercihi olan Anadolu Isuzu, 27 adet Isuzu Novo ile Bulgaristan Milli Eğitim Bakanlığı’na yaptı. Sofya başta olmak üzere birçok büyük şehirde servis taşımacılığında kullanılacak olan Novo serisi midibüsler hem kullanıcısına hem de yolcularına maksimum konfor sunuyor.

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen ve Anadolu Isuzu’nun Kocaeli fabrikasında üretilen Isuzu Novo, Türkiye’nin en fazla ihraç edilen midibüsleri arasında yer alıyor Anadolu Isuzu, Novo serisi ile 10 yılı aşkın süredir Türkiye’de hizmet veriyor. 

Maksimum konfor sunuyor

190 bg’lik Isuzu motora sahip olan Novo, 29 kişi ve bagajlarını rahatlıkla taşıyabiliyor. Aracın sahip olduğu geniş kapılar ve geniş koridor aralığı da araç içindeki hareket imkanını artıran unsurların başında geliyor. Isuzu Novo’nun yerlilik oranı ise yüzde 65’e yakın. Ön ve arka disk fren, ABS, AEBS, ESC, LDWS ve gündüz farları gibi güvenlik donanımlarıyla Isuzu Novo, hem yolcuların hem de sürücünün kendini emniyette hissetmesini sağlıyor. Standart olarak sunulan dijital klima ile opsiyonel olarak sunulan radyo mp3 çalar, elektrikli yan aynalar ve LCD monitör donanımı ile Novo, teknolojiyi, güvenliği ve konforu tek bir araçta sunuyor.

anadolu-isuzu-bulgaristan-teslimati.jpg

 

isuzu-bulgaristan-otobus-teslimati.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.