Anadolu Isuzu’dan Busworld Kortrıjk Fuarında Üç Yeni Avrupa Lansmanı

Anadolu Isuzu’dan Busworld Kortrıjk Fuarında Üç Yeni Avrupa Lansmanı

Anadolu Isuzu Busworld fuarında üç yeni modelin lansmanını gerçekleştirdi.

Anadolu Isuzu’nun yeni 9 metre turizm aracı Visigove 9,5 metre segmentindeki halk ulaşım aracı Citibus ve CNG’ li versiyonu Avrupa’daydı. Avrupa lansmanı yapılan üç aracın yanı sıra, dış ve iç dizaynı yenilenen Novo Serisi otobüsler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fuarda sergilenen diğer modeller ise Turkuaz Engelli, Turkuaz VIP ve Novociti oldu.

‘Faaliyette bulunduğumuz pazarları arttıracağız’

Genel Müdür Tuğrul Arıkan, tasarımı ve üretimi Anadolu Isuzu Şekerpınar tesislerinde gerçekleştirilen otobüslerin tanıtımını yaparken: ‘Anadolu Isuzu’nun yeni vizyonunun, Ar&Ge yatırımlarını arttırmak suretiyle ürün çeşitliliğini ve faaliyette bulunulan pazarları arttırmak olduğunu ifade etti.

Anadolu Isuzu Genç Tasarımcıları Destekliyor

Vizyonlarının şehiriçi ulaşım konseptine yön vermek ve bu yöndeki teknolojik gelişimi desteklemek olduğunu söyleyen Tuğrul Arıkan, Anadolu Isuzu’nun geçtiğimiz yıl İstanbul Teknik Üniversitesi ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği “Geleceğin Otobüsü” projesi hakkında bilgi verdi. Arıkan, Endüstriyel Tasarım bölümünde okuyan genç tasarımcılara ait özgün tasarımların Türk otomotiv endüstrisi adına ümit verici olduğunu söyledi. Ortaya çıkan çalışmaların kendileri için de ilham verici olduğunu belirten Tuğrul Arıkan, Anadolu Isuzu’nun benzer projelere destek vererek geleceğe yön vermeye devam edeceğini belirtti.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.