Anadolu Isuzu’nun Fransa Çıkartması

Anadolu Isuzu’nun Fransa Çıkartması

Anadolu Isuzu 15-18 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın Lyon şehrinde düzenlenen ve bu sene 4’üncüsü gerçekleşen Autocar 2014 fuarında 4 modelini sergiledi. 350 metrekarelik standında Visigo, Visigo Interurban, Turquoise ve Novo Ultra modellerine yer veren

Türkiye’nin Midibüs İhracatı Lideri

Anadolu Isuzu 30 yıl önce partneri Isuzu Motors Ltd ile Türkiye’de üretime başlayarak aynı zamanda Türk otomotiv tarihindeki ilk Türk-Japon ortaklığa da imza atmış oldu. Şirket Kocaeli’deki 300.000 metrekarelik tesislerinde Isuzu markalı kamyon, kamyonet, otobüs ve pick-up üretimi gerçekleştiriyor.

Anadolu Isuzu’nun ihracat faaliyetleri 3 kıtada 27 ülkeyi kapsamaktadır.Bu pazarların büyük bir kısmı AB standart ve regülasyonlarına tabidir. Şirket 2004 yılından bu yana, yani son 10 senedir, Türkiye küçük otobüs ihracatı liderliğini korumaktadır. 2013 yılında toplam küçük otobüs ihracatınının %75’ini Anadolu Isuzu tek başına gerçekleştirmiştir.

VISIGO INTERURBAN: Sektöre Yeni Bir Bakış Açısı

Modern ve gösterişli yapısı, özgün dış dizaynı ile turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığında tüm ihtiyaçları karşılayan Visigo’nun yeni versiyonu Visigo Interurban ilk kez Avrupa’da görücüye çıktı. 

Benzersiz sürüş ve seyahat konforunu kısa mesafeli şehiriçi yolculuklar ve servis taşımacılığına taşıyan Interurban versiyonu, ayakta yolcu alabilme ve tekerlekli sandalye lifti özelliği ile sektöre yeni bir bakış açısı getiriyor.

Sürücünün rahatlıkla ulaşabileceği şekilde tasarlanan ergonomik ve oldukça estetik sürücü torpidosu, rezistanslı ve otomatik sürücü penceresi, ledli gündüz sürüş farları, ısıtmalı ve elektrik kontrollü aynaları ve sürücü kliması ile seyahatler Visigo Interurban  kullanıcıları  için çok daha konforlu.

VISIGO: Turizm Taşımacılığının ve Şehirlerarası Yolculuğun Konfor İkonu

Modern ve gösterişli yapısı, özgün dış dizaynı ile turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığında tüm ihtiyaçları karşılayan VISIGO, ön tavanda standart olarak yer alan panoramik tavan camıyla yolcuların daha aydınlık ve ferah bir yolculuk yapmasına olanak sağlıyor. Her koşulda otomatik açılıp kapanabilen perdesiyle içeriye gelen ışığın istenen şekilde ayarlanmasını sağlıyor. Opsiyonlu olarak satışa sunulan üç bölmeli cam tavan ise tasarımda Anadolu Isuzu farkını ortaya koyuyor. Sınıfının en  geniş ve en yüksek otobüsü olan VISIGO’ da  ergonomi ve ferahlık ön planda yer alıyor.

Yine segmentinde bir ilk olarak tam otomatik iklimlendirme (ısıtma ve soğutma) sistemini standart olarak sunan VISIGO, 28,4 kW klima kapasitesi ve 38.270 kcal/h ısıtma kapasitesi ile  hem yaz sıcağında hem kış soğuğunda konforlu bir yolculuk yapılmasına olanak sağlıyor.

Güvenliğin ön planda tutulduğu otobüste, ön ve arka disk frenler, çift devreli otomatik ayarlı ABS'li tam havalı fren sistemi, yardımcı egzoz freni, motor odası yangın algılama ve ikaz sistemi ile yolculuk daha güvenli hale geliyor.

Müşterilerin isteğine uygun 35+1, 37+1 ve 39+1 oturma opsiyonlarına sahip VISIGO, özel olarak tasarlanan koltukları ve yolcu başına düşen daha fazla bagaj alanı ( 5.5m³) ile fark yaratıyor.

Sürücünün rahatlıkla ulaşabileceği şekilde tasarlanan ergonomik ve oldukça estetik sürücü torpidosu, rezistanslı ve otomatik sürücü penceresi, ledli gündüz sürüş farları, ısıtmalı ve elektrik kontrollü aynaları ve sürücü kliması ile seyahatler VISIGO  kullanıcıları  için çok daha konforlu. 250 litrelik yakıt tankı kapasitesi ise tek seferde daha çok yakıt alarak kullanıcısına kolaylık  sağlıyor.

VISIGO’nun sektöre getirdiği yeniliklerden biri ise multimedya set. Multimedya set ile tek bir ekran üzerinde MP3, DVD, navigasyon ve yol bilgisayarı aynı anda kullanılabiliyor.

NOVO Ailesi: Küçük Otobüsün Ekonomisi, Büyük Otobüsün Konforu

Estetik ve göz alıcı görüntüsünün yanı sıra üstün donanımıyla yeni nesil NOVO Otobüs Serisi, yolcu taşımacılığının standartlarını yükseltiyor. Aerodinamik ve modern çizgileri ile göze çarpan NOVO serisi, sadece dış dizaynı ile değil iç dizaynıyla da yenilikçi bir yapıya sahip.

NOVO, tüm seride standart olarak kullanılan ön ve arka disk fren sistemiyle güvenliği üst seviyeye taşıyor. Yekpare-füme renkli yan camları, standart sis ve gündüz farları, boynuz tipi yeni yan aynalarıyla güvenli bir sürüş imkanı sağlıyor. NOVO LUX ve NOVO ULTRA’da ısıtmalı yan aynalar standart olarak sunuluyor. NOVO serisinin en donanımlı modeli olan NOVO ULTRA, 190 beygirlik motoru, standart çift camı ve elektrikli sürücü camı ile görücüye çıkıyor.

Türkiye’de küçük otobüs piyasasının lider üreticisi Anadolu Isuzu güvencesiyle üretilen sınıfının ilk engelli rampalı aracı olan NOVOCITI, düşük yakıt tüketimiyle işletme giderlerinizi azaltıp, kazanca kazanç katıyor. Kaptanlarımızın isteklerine göre farklı koltuk dizilimi opsiyonları bulunan NOVOCITI, 55 kişilik yolcu kapasitesiyle şehir içi yoğun hatlarda hem yolcularını rahat ettirecek, hem de kaptan şoföre küçük otobüs ile büyük otobüs kazancı sağlıyor.

TURKUAZ : Turizm Sektörünün Gözdesi

Turizm sektörünün gözdesi Isuzu TURKUAZ, modern  görünüşü ve konforuyla  keyifli bir yolculuk sağlıyor. 31 koltuk sınıfının yaratıcısı TURKUAZ, sektörün büyük otobüslerden beklediği konfor ve güvenlik seviyesini yakalarken aynı zamanda bir minibüsün   sağlayabileceği  atikliği, ekonomiyi ve manevra kabiliyetini  de vaat ediyor. 33 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları ve 26 kişilik VIP seçeneği ile her türlü ihtiyaca cevap verebiliyor.

4,2 m³  bagaj hacmi, ideal aydınlatma sistemi ve dikey yönde açılan amortisörlü bagaj kapakları ile rahat ve efektif  bir bagaj alanı kullanımı sunuyor. TURKUAZ’ın geniş, gölgeli ve çift katlı yolcu camları, ferah iç dizaynını  tamamlayarak aracı şehir turları için ideal bir otobüs yapıyor.  Kayak dolabı soketleri, ön ısıtıcısı (Webasto) ve güçlü ısıtma sistemi ise TURKUAZ’ı kış turizmi için de mükemmel bir araç yapıyor. Maksimum düzeyde rahatlık amacıyla tasarlanan geriye yatar, yana açılır koltuklar uzun mesafeli yolculuklarda büyük otobüs konforu sağlıyor.

 

anadolu-isuzu-fransa1.jpg

anadolu-isuzu-fransa2.jpg

 

anadolu-isuzu-fransa.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.