Anadolu Isuzu’nun N serisi kamyonları firmaların filolarında hizmete hazır

Anadolu Isuzu’nun N serisi kamyonları firmaların filolarında hizmete hazır

Şehiriçi lojistiğin vazgeçilmezlerinden olan küçük tip kamyonlar filolarda yerini almaya devam ediyor. Özellikle firmaların tercih ettiği modellerden biri olan Isuzu N serisi kamyonlar filoların tercihi oluyor.

Anadolu Isuzu’nun, yüksek performanslı motor gücü ile tüketicinin her türlü ihtiyacına cevap veren N Serisi kamyonları, filoları güçlendirmeye devam ediyor. Isuzu Kocaeli Bayisi Çimenler Otomotiv tarafından, Ülker’in önde gelen bayilerinden Gebze Ülker Bayisi Ülkem Gıda’ya 13 adet NPR 8 kısa kamyon düzenlenen törenle teslim edildi.

Gebze Ülkem Gıda’da düzenlenen teslimat törenine Anadolu Isuzu Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Arif Bugeker, Isuzu Kocaeli Bayi Çimenler Otomotiv sahibi Fatih Çimen ve Ülkem Gıda Genel Koordinatörü Mustafa Güntekin katıldı.

Firmaların tercihi yaygın servis ağı, düşük yakıt maliyeti

Teslimat töreninde konuşan Ülkem Gıda Genel Koordinatörü Mustafa Güntekin, Anadolu Isuzu N Serisi kamyonların özelliklerine değindi.

Hızlı tüketim malları sektöründe birçok önemli markanın bayiliğini yaptıklarını söyleyen Güntekin, taşınılan ürünlerin yapısından dolayı hızlı hareket etmek zorunda olduklarını, bunun içinde araç alımında düşük yakıt tüketimi sağlayacak yaygın servis ağına sahip firmaları tercih ettiklerini söyleyerek “Bu noktada araç alımı yaparken düşük yakıt tüketimi, uygun parça maliyetleri, uzun servis bakım aralıkları, yaygın servis ağı ve zor yol koşullarında performans gibi teknolojinin bütün avantajlarının Isuzu’da mevcut olmasından dolayı bu araçları tercih ettik” dedi.

“Kalite hem ürünün kendisinde hem de verilen hizmette”

Isuzu’yu tercih etmelerinden dolayı Ülkem Gıda’ya teşekkür plaketi veren Anadolu Isuzu Pazarlama Şefi Demir Dikmen ve Bölge Satış Sorumlusu Arif Bugeker, yıllardır sürdürdükleri hizmet anlayışından bahsederek Isuzu markası ile kaliteyi tescillediklerini ifade etti.

Kaliteli bir hizmetin ürünün kendisinde olduğu kadar hizmet ağıyla de ön plana çıktığını hatırlatan Dikmen, “Yıllardır üzerinde durduğumuz; Kaliteyi sadece ürünün kendisinde olduğu kadar, hizmette de ön planda tutuyor olmak teması ile filo müşterilerimizin her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.