Anadolu Isuzu’nun Üretim Kalitesi Tescillendi

Anadolu Isuzu’nun Üretim Kalitesi Tescillendi

Isuzu Motors Japonya, ilk kez 2008 yılında IMM ödülüne layık gördüğü Anadolu Isuzu’yu denetlemek üzere Nisan ayında yeniden Türkiye’ye geldi.

Anadolu Isuzu Şekerpınar tesislerinde yapılan törende, Isuzu Motors Japonya’dan IMM Benchmark Grup Müdürü Tomoyoshi Yamada ve Kalite Kontrol Müdürü Kazuhiro Ishikawa, Anadolu Isuzu’dan Genel Müdür Ömer Ablay, Üretim Müdürü Hüsnü Açıkelli ve Kalite Kontrol Müdürü Melih Bilge hazır bulundu. “Isuzu her zaman daha iyiyi hedefliyor”
Törende konuşma yapan Ömer Ablay, Isuzu kalitesinin yıllardır Türkiye’deki Isuzu kullanıcıları tarafından takdir edildiğini; alınan ödülün ise Anadolu Isuzu’nun üretim kalitesini perçinlediğini belirterek ekip olarak her zaman daha iyiyi hedeflediklerini dile getirdi. Isuzu Motors Japonya, ticari araç ve dizel motor üretiminde yakaladığı uluslararası başarıyı korumak ve daha ileriye götürmek amacıyla, üretim yaptığı tüm ülkelerde Japonya’daki üretim kalitesini sağlamayı hedefliyor. Bu amaç için “Isuzu Manufacturing Management” (IMM) adıyla geliştirdiği üstün üretim standartlarını tüm üretim fabrikalarında belirli periyotlarda denetliyor. Bu kapsamda Türkiye’ ye gelen heyet, Anadolu Isuzu kamyon üretim tesislerinde bir hafta boyunca kabin, şase imalat, boyahane, trim, ana montaj ve son kontrol test hatlarını detaylı olarak inceledi. Anadolu Isuzu 2008 yılından sonra, günümüze kadar olan tüm üretim geliştirme süreçlerinin incelenmesini takiben bu ödülü 2012 yılında da yeniden almaya layık görüldü. www.tasimacilar.com 27.04.2012 / 18:29