Anadolu Ulaşım 100 adet Temsa Safir Aldı

Anadolu Ulaşım 100 adet Temsa Safir Aldı

Otobüs pazarının lider markası TEMSA, dev teslimatlara imza atmaya devam ediyor. Anadolu Ulaşım 2+1 koltuklu 100 Safir Plus anlaşmasının 50 adetini teslim aldı. 50 Safir Plus yıl sonuna kadar Anadolu Ulaşım filosunda yerini alacak.

2016 yılında da tüm otobüs pazarının lider markası konumunu sürdüren Temsa gerçekleştirdiği teslimatlarla sektöre heyecan katıyor. Şehirlerarası otobüs segmentinde yüzde 40 pazar payına yaklaşan Temsa dev teslimatlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Temsa Anadolu Ulaşım ile 100 adetlik Safir Plus anlaşması yaptı. Bu anlaşmaya yönelik imza töreni de Eylül ayındaki IAA Hannover Fuarı’nda atılmıştı. 100 adetlik anlaşmanın ilk 50 adetine yönelik teslimat töreni de 19 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirildi. Teslimat törenine  Pamukkale Turizm ve Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turan Kemal Bababalım, Sadık Bababalım, Anadolu Seyahat Genel Müdürü  Mehmet Ali Akçin, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Satış Direktörü Murat Anıl, Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı.

Sektörümüz için çok özel bir gün

“Bugün sektörümüz için çok özel bir gün” diyerek konuşmasına başlayan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Bu güzel günü bize vesile ettikleri Sayın Cafer Sadık Bababalım nezdinde tüm Bababalım ailesine teşekkür ediyoruz. Bu seneyi yine çok güzel ve çok özel bir törenle bitiriyoruz. Bugün 100 araçlık ilk partisini burada yapıyoruz. Kısmetse bir iki hafta içinde yine teslimat daha yapmayı planlıyoruz. Temsa bu sene Türkiye seyahat otobüs pazarında çok önemli bir seviyeye geldi. Bu sene ilk defa Temsa müşterisi olan Temsa ailesine katılan çok sayıda müşterimiz var. Bugünkü tören bunların içinde en önemli olanlarından. Temsa araçlarını tercihlerinden dolayı Pamukkale Turizm, Anadolu Ulaşım ailesine burada tekrar teşekkürlerimizi ifade etmek istiyoruz. Bundan sonra yine teslimatlar yapmak üzere çalışmaya devam edeceğiz. Bu ürünleri müşterimize sunarken çok çalıştık. Araçlarımızın kalitesini ve müşterimizin taleplerini hayata geçirmek için çok çaba sarf ettik. Bu da müşterilerin talepleri ile ortaya çıkmaya başladı. Biz Temsa çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Temsa yatırımlarıyla hedeflerimiz büyüdü

“Bugün Anadolu ailesi için son çeyrek dediğimiz dönüşümün tamamen bitirildiği bir dönemi yaşıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin, “ Artık ülkemizde marka planlaması yapılırken, müşterilerden alınan dilekler, araştırmalar toparlanıp  bir analiz yapılıyor ve müşterinin isteği ortaya çıkıyor ve ona göre bir üretim planı belirleniyor. Anadolu 2013 yılında değişim programında öncelikle müşterilerin taleplerini değerlendirdi. İlk 6 ay böyle geçti. Daha sonra bugüne kadar olduğu gibi desteklerini, ilgilerini bizden esirgemeyen yönetim kurulu ile yola başladık.  2+1 araçlarımız 2013’te yollara çıktığında Anadolu’nun ne kadar çok ilgi gördüğünü ne kadar çok müşteri tarafından talep edildiğini anladık.” diye konuştu.

Araç Parkımızı 2+1 olarak bitireceğiz

Rakamlarla konuşmanın önemine vurgu yaşan Mehmet Ali Akçin, “Bugüne kadar araçlarımızın planlamasını yaparken rakamlara çok önem verdik. Heyecan çok önemli. Sektörün yapısı heyecana dayalı. Hatta aklın önüne heyecan geçiyor. Her ne kadar geç olsa üç yıl içersinde tamamlanmış olsa bile adım adım sindire sindire olsa da araç parkımızı 2+1 olarak bitirmiş olacağız” dedi.

İlgisini eksik etmeyen Temsa’ya teşekkür

Temsa yönetimine gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Akçin şunları söyledi: Bugüne kadar bizden ilgisini hiç eksik etmeyen Temsa  yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum..”

Ülkesine güvenen bir Anadolu Seyahat var

Akçin, 2017 yılının yatırım planlamalarını şimdiden yaptıklarını da vurguladı: Ülkemizin içinde bulunduğu sosyo ekonomik yapıya rağmen ülkesinin ekonomisine güvenen bir Anadolu var. Bu ekonominin dışında müşterinin güveninden daha çok güç alan bir Anadolu var. İnşallah bunların birleşmesi ile  yakın zamanda 2017’e şimdiden hazırlanmaya başladık 2017 yılının yatırım planlarını şu an yapıyoruz. Kısa sürede yatırımlarımızı tamamlayacağız ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yatırımcılarımıza layık olmaya çalışıyoruz

Törende konuşan Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da, Temsa tercihlerinden dolayı Pamukkale ve Anadolu Ulaşım yönetimine teşekkür ederek, “ Yaklaşık 3 yıldır Sayın Mehmet Ali bey ile bu uzun yolculuğu planlayarak aşama aşama buraya kadar getirdik. Bu aşamada dönem dönem zorluklarla karşılaştık. Anadolu Seyahat yönetimine ve Genel Müdür Mehmet Ali Akçin beye seçimini özellikle Temsa’dan yaptıkları ve 2+1 aracımızı tercih ettikleri için ayrıca teşekkür ederiz. Temsa’nın en başarılı olduğu alanlardan biri de satış sonraki alan. Biz sattıktan sonra da her zaman yanlarındayız. Bizim en övünerek bahsettiğimiz konulardan biri de satış sonrası hizmetlerimiz. Elimizden gelenin fazlasını yaparak tüm yatırımcılarımıza layık olmaya çalışıyoruz. Yeni teslimatlarda görüşmek dileğiyle” dedi.  

temsa_anadolu_ulasim_1.jpg

temsa_anadolu_ulasim4.jpg

temsa_anadolu_ulasim7.jpg

temsa_anadolu_ulasim_6.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.