Ankara Damper Kooperatifi TIRSAN'ı tanıdı

Ankara Damper Kooperatifi TIRSAN'ı tanıdı

Tırsan ve bayilerinden Başer Otomotiv, Ankara Damper Kooperatifi yetkililerinden oluşan 120 katılımcı ile Ankara Başer Otomotiv Genel Merkezinde yemek organizasyonu düzenledi.

Ankara Damper Kooperatifi yetkililerinin bulunduğu organizasyona katılan Tırsan temsilcileri arasında Bayi Yönetimi Koordinatörü Aydın Temel ve Pazarlama Ürün Yönetimi Uzmanı ve Ozan Sinal’in yanı sıra, Başer Otomotiv adına Satış Müdürü Turgut Başer, Şube Müdürü Ömer Başer katılırken Ford Trucks Türkiye Satışlar Müdürü Berk Mumcu, Bölge Müdürü Mete İnceer de yemeğe katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen yemekte, “Yeni Nesil TIRSAN Damper” adıyla 17 Nisan 2014’de TIRSAN Adapazarı fabrikasında yapılan basın lansmanı ile sektöre tanıtılan araç sergilendi. Yoğun ilgi gösterilen organizasyonda Ankara Damper Kooperatifi yetkililerinin görüş ve istekleri alınarak, “Yeni Nesil TIRSAN Damper” aracının teknik özellikleri hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi.

Yeni Nesil TIRSAN Damper

%25 mukavemeti arttırılmış yeni küvet tasarımı ve hafif şasi teknolojisinin birleşmesi sonucunda elde dilen 5.900 kg boş ağırlığı ile Yeni Nesil TIRSAN Damper sektörün en hafif damperidir.

Mukavemeti yüksek malzemeler kullanılarak tasarlanan yeni düz ön duvarı, önden arkaya asimetrik üst kemeri ve V form yapısında tasarlanan tabanı, müşterinin taşıdığı her çeşit yükün daha kolay ve hızlı akmasını sağlamak için geliştirilen Tırsan damperde, yeni küvet tasarımı, yeni şasi ve H-tipi hidrolik silindir sistemi sayesinde, 11 ton kingpin yük kapasitesiyle yol tutuş, kalkış ve rampalarda sürüş kolaylığı sağlanmıştır. Dingillerdeki yük dağılımı dengeli olarak ön bölüme transfer edildiği için, direksiyon hâkimiyeti artırılmıştır. 7.500 mm küvet boyu ve 11 ton king pin yükü yüksek manevra kabiliyeti sağlarken, dengeli yük dağılımı sayesinde de lastik kullanım ömrü uzatılmıştır.

Yeni Tasarım 2 Farklı Ürün

Yeni Nesil TIRSAN damper, sektöre 2 farklı ürün olarak sunulmaktadır. Mevcut TIRSAN damper yerine, 5.900 kg ağırlığında 22 m3hacmi ile Yeni Nesil TIRSAN Damper standart olarak ve kaya taşımacılığı için 22 m3hacmi ile 6.500 kg ağırlığında Ağır Hizmet TIRSAN Damper ikinci bir ürün olarak müşterilerin hizmetine sunulmaktadır.

 

tirsan-baser-otomotiv--ankara-damper-kooperatifi1.jpg

 

 

tirsan-baser-otomotiv--ankara-damper-kooperatifi.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.