Ankara ve İstanbul halk otobüs camiası buluştu

Ankara ve İstanbul halk otobüs camiası buluştu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı organizasyonu ve İstanbul Esnaf ve sanatkârlar Odaları Birliği, işbirliği ile yapılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile esnaf buluşmasına katılan Ankara Halk otobüsleri esnaf odası Başkanı Ercan Soydaş ve yönetim kurulu, İstanbul Halk ulaşım AŞ. Şirketinde, İstanbul Özel Halk otobüsleri camiası ile yapılan değerlendirme toplantısına katılarak, esnaf buluşması, temel sorunlar ve gündemde öne çıkan konular ile ilgiligörüş ve düşüncelerini paylaştılar

İstanbul halk otobüsleri esnaf odası Başkanı İsmail Yüksel,Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, Yeni İstanbul Halk otobüsleri AŞ. Başkan vekili Nihat Pelen, genel koordinatör Murat Yeşilyurt ve şirket yöneticilerinin katıldığı toplantıda, hükümet yetkililerine verilen sorunlar dosyası ile ücretsiz bedellerinin ödenmesi, Başbakan Davutoğlu’nun açıkladığı otobüs alımlarında ÖTV indirimi ile Halk otobüsleri kimlik sorunu hakkında değerlendirme yapan Halk otobüsleri camiası, Cumhurbaşkanı Erdoğan buluşmasında, halk otobüs sektörünün merakla beklediği KDV indirimi ilgili hiçbir açıklamanın yapılmaması konusunda görüş beyan ederek değerlendirme yaptılar.

Erdoğan ve Davutoğlu’na teşekkür

Ankara Halk otobüsleri esnaf odası Başkanı Ercan Soydaş, yaptığı konuşmada, İstanbul esnafının Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmasındaki gösterdikleri ilgi ve coşkuya sevindiklerini belirterek, geçtiğimiz günlerde Ankara’da ayrı ayrı zamanlarda Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sayın Başbakan Davutoğlu’nu aynı coşku ile ağırladıklarını belirterek, özel halk otobüsleri camiasına verdikleri müjdeli haberler dolayısı ile şükranlarını sundu.

Soydaş, günlük 2 milyon, aylık 60 milyona yakın yolcu taşıyan İstanbul halk otobüsleri camiasının sıkıntılarını bildiklerini belirterek en başta KDV ile birlikte işletme yönergesi sorunlarının giderilmesi konusunda umutlu olduklarını beyan etti. Başkan Soydaş, çıkan torba yasa ile ücretsiz taşımacılık bedellerini ödenmesi ile ilgili yönetmeliği beklediklerini, Başbakan Davutoğlu’nun Ankara’da esnaf ile buluşmada kimlik tanımı ile ilgili açıklamasına da sevindiklerini söyledi.

Ankara Halk otobüsleri esnaf odası Başkanı Ercan Soydaş ve İstanbul Özel Halk otobüs şirket Başkanları ile yöneticiler Halk Ulaşım Başkanı Mustafa Altuntaş ve yönetim kuruluna yeni görevleri dolayısı ile hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

halk-otobus.jpg

 

img_3305.jpg

 

img_3307.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.