Antalya Çam-Tur Filosuna Novo Lux

Antalya Çam-Tur Filosuna Novo Lux

Antalya Mecek Grubu şirketlerinden Çam-Tur, Anadolu Isuzu’nun rakipsiz aracı Novo Lux ile filosunu yeniledi. Satın alınan 15 adet Novo Lux törenle firmaya teslim edildi.

Törene Esay Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın,Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Göyük, şirket çalışanları ve Çam-Tur yetkilileri katıldı.

Törende bir konuşma yaparak turizmin kalbi olan Antalya’da  Isuzu markası olarak, açık ara önde olduklarını vurgulayan Utku Taşkın şunları söyledi;

“ Değerli Çam - Tur yetkililerinin uzun zamandan buyana filolarında bulunan Isuzu araçlar bu beraberliğin sürmesindeki en büyük referans noktasıdır. Yakıt tasarrufu ve konforu ile Novo Lux otobüslerimiz, turizmci iş ortaklarımızın yüzünü güldürüyor ve beraberliğimiz devam ediyor. Araç satışı gerçekleştirdiğimiz bütün şahıs ya da firmalarla kurduğumuz diyaloglar markayla bütünleştiği zaman ortaya uzun süreli herkese kazanç getiren bir ticaret ortaya çıkarırken, biz bunu her zaman dostluk tanımı altında değerlendiriyoruz”

Mecek GrubuÇam Tur firması Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mecek yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Farklı versiyonları ile hizmete özel yolcu taşıma kapasitesine sahip, ferah iç yüksekliği, geniş koridor ve diz mesafesi, üstün güvenlik donanımı, düşük yakıt tüketimi  ile Novo Lux’ ler bizim için vazgeçilmez araçlardır. Esay Otomotiv yetkililerine verdikleri kaliteli hizmet için ayrıca teşekkür ediyoruz.”  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.