Aprona yerli otobüs Temsa Avenue indi

Aprona yerli otobüs Temsa Avenue indi

Temsa’nın kentiçi ulaşım aracı Avenue, Türk Hava Yolları’nın apron otobüsünde tercihi oldu. THY filosuna aldığı 6 Avenue otobüsü Batman, Sivas, Konya, Elazığ ve Ağrı havalimanlarında kullanacak.

Kentiçi ulaşımda büyük beğeni toplayan Avenue araçlar şimdi THY’nin Batman, Sivas, Konya, Elazığ ve Ağrı havalimanlarında yolcusunun hizmetine sunulacak. Apron otobüslerinde daha çok yurtdışı markalar tercih edilirken artık yerli üreticilerin kentiçi ulaşıma yönelik üretimini gerçekleştirdiği modern, teknolojik otobüsler filolarda yerini almaya başladı. Türk Hava Yolları filosuna katılan 6 Avenue otobüsler Adana fabrikasında düzenlenen törenle teslim edildi. Temsa Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, yerli otobüs üretiminde gelinen noktanın çok sevindirici olduğunu belirterek, “Avenue otobüslerimiz kentiçi ulaşımda işletme maliyetleri ve sahip olduğu konfor düzeyi ile öncelikli tercih edilen ürünlerden biri oldu. 2012 yılında aracımıza gösterilen ilgiden memnunuz. 2013 yılında kentiçi ulaşımda Avenue konforu yaşayan illerin sayısı hızlı şekilde artacağını düşünüyoruz" dedi.


Apron otobüsünde tercihin Avenue olmasının üretim kalitesinde ulaşılan nokta açısından çok önemli olduğunu belirten Anıl, "Daha öncesinde apron otobüsü tercihi genellikle yabancı markalar olurdu. Artık Avenue aracımızın havalimanında kullanılması ülkemize gelen yabancı ziyaretçilerin uçaktan indikleri anda yüksek düzeyde konforla seyahat etme imkanını yaşayacak olması ülke imajımız açısından olumlu olacaktır. Türk Hava Yolları gibi dünya çapında bir marka kuruluşunun bizim ürünümüzü tercih etmesinden, Türk Hava Yolları’nın büyüyen hedeflerine, başarılarına bir Türk markası olarak katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu. www.tasimacilar.com 07.12.2012 Saat:18:15