Aras Kargo Çevreci Filosunu Elektrikli Araçlarla Güçlendiriyor

Aras Kargo Çevreci Filosunu Elektrikli Araçlarla Güçlendiriyor

BD Otomotiv işbirliğiyle ile elektrikli araç kullanmaya başlayan ve bu alanda ilk Türk kargo firması unvanına sahip olan Aras Kargo, 4 adet e-Kangoo alımı ile filosundaki elektrikli araç sayısını 6’ya yükseltti.

Sektör olarak “yeşil lojistik” konusunda gidilecek yolun çok uzun olduğunu belirten Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Aras Kargo olarak karbon ayak izini azaltmaya yönelik çalışmalarına aynı hızla devam edeceklerini bildirdi. Aras ayrıca, önümüzdeki dönemde elektrikli araç filosunu daha da genişleteceklerini ve gerek yakıt, gerekse çevreye verilen zararı minimize etmek amacıyla filosunu sürekli yenilediklerini belirtti.

E-Kangoo Yüzde yüz elektrikli, çevre dostu

Elektrikli araç filosu ile bugüne kadar 100.000 km yol kat eden Aras Kargo, sıfır emisyonlu bu araçlarla doğaya yılda ortalama 36 ton daha az sera gazı salınmasını sağlıyor. BD Otomotiv tarafından Aras Kargo’nun araç parklarına kurulan orta hızlı şarj noktaları sayesinde araçların şarj süreleri kısalırken, günlük menzillerinde de önemli ölçüde artış sağlanıyor. BD Otomotiv’in %100 elektrikli çevre dostu araçları ile Aras Kargo menzil kısıtlaması olmaksızın müşterilerine kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Görüşmeler devam edecek BD Otomotiv ile Aras Kargo, Aras Kargo'nun elektrikli araç filosunun genişletilmesine yönelik görüşmelerine devam ediyorlar.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.