Ares International Transport da MAN’ı tercih etti

Ares International Transport da MAN’ı tercih etti

Türkiye lojistik sektörünün uluslararası firmalarından Ares Uluslararası Nakliyat filosunu güçlendirirken, MAN’ı tercih etti.

Başta Avrupa, olmak üzere birçok ülkeye; Karayolu Taşımacılığı, Proje Taşımacılığı, Intermodel Taşımacılık, Fuar Lojistiği, Sigorta ve diğer tüm lojistik hizmetlerini ‘kusursuzluk’ ilkesi ile sunan Ares Ares Uluslararası Nakliyat ve Dış Tic. Ltd. Şti.’ne, 5 adet MAN TGX 18.480 4X2 LLS-U çekici düzenlenen törenle teslim edildi.

MAN’ın İstanbul İkitelli’deki tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine MAN adına Uzman Müşteri Temsilcisi Özgür Tutumlu ev sahipliği yaparken, Ares Uluslararası Nakliyat ve Dış Tic. Ltd. Şti. ortaklarından İdris Hanoğlu ve Engin Kırcı ile  şirket yetkilileri de katıldılar. Modern ve güçlü filosu ile öne çıkan Ares International Transport’un, İstanbul’daki merkezlerinin yanı sıra İzmir, Romanya Bükreş, ve Fransa Toulon’daki ofisleri ile müşterilerine komple çözümler sunan lojistik hizmetler sunduğunu belirten İdris Hanoğlu, “Bizim çalışma kültürümüz, ‘kaliteli ve kusursuz hizmet’ temeline dayanır. Bu kurum kültürümüz; partner, araç ve ekipman seçimlerinde de tercihlerimizi belirler. MAN da gerek araç kalitesi ve teknolojisi, gerekse Satış Sonrası Hizmetler’de sunduğu kusursuz hizmetlerle, çalışma prensiplerimizi tamamlayan özelliklere sahip. Bu nedenle farklı markalar ile hizmet verdiğimiz  filomuzu güçlendirmek üzere yaptığımız yeni araç yatırımımızda da MAN’ı tercih ettik” dedi.

MAN araçlarının üstün performansları, ileri teknolojileri ve yüksek kaliteleri ile birçok açıdan benzersiz avantajlar sunduğunu vurgulayan Özgür Tutumlu da, “250 yıllık köklü geçmişi ile dünyanın mühendislik ve üretim devi MAN, geleceğe yönelik ve müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirmeler yapar. Bu nedenle MAN Ar-Ge çalışmaları, bir anlamda sektöre de yön veren, standartları belirleyen teknolojiler üretir. Araçlarının üstün nitelikleri, sundukları ekonomik ve efektif işletme çözümleri ile MAN, sektörünün en çok tercih edilen markalarına öncülük ediyor. Bunun en güzel göstergesi olarak; Ares gibi lojistik sektörünün önemli markalarının MAN araçlarla hizmet veriyor olması da bizler için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağıdır” diyerek, iki kurum arasındaki işbirliğinin daha uzun yıllar gelişerek sürmesi temennilerini dile getirdi. 

 

ares-uluslararasi-lojistik.jpg

ares-nakliyat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.