ARK-2151V Araç İçi Full HD NVR Ürünü Tanıtımı

ARK-2151V Araç İçi Full HD NVR Ürünü Tanıtımı

ISAF 2015’te Tayvan’ın güvenlik teknolojisinde önde gelen firmalarından biri olan Advantech, Taiwan Excellence Ödüllü ARK-2151V Araç İçi Full HD NVR ürününü tanıtacak.

Advantech ARK-VH Serisi gömülü IPC ürünleri araç uygulamaları için yepyeni bir tasarım sunuyor.  Advantech’in araç içi izleme ve yönetim uygulamaları için tasarlanan NVR ürünü tam entegre, onaylı donanım ve akıllı yönetim yazılımı tasarımıyla öne çıkıyor. ARK-2151V’nin araç içi gücü (9~36Vdc, ISO-7637-2), araç içi sertifikasyonları (E-Mark, IEC-60721-3-5 5M3) ve iyi geliştirilmiş araç yazılı SDK ve alan açısından kritik araç içi uygulamalara yönelik API’lerle donatıldı.

   ARK-215V’yi diğer kameralardan farklılaştıran özellikleri endüstriyel kalitesi, yüksek işlem gücü, çoklu G/Ç portları ve düşük gürültülü çalışma becerisidir. Araç üzerinde ISO-7637-2 ile uyumlu, kullanıma uygun güç tasarımı,  kablosuz iletişim, GPS alıcısı, titreşim önleyici ve darbelere dayanıklı tasarım ve kolay montaj özellikli Advantech ARK-2151V Araç İçi Full HD NVR, eksi 20° ~ ve +60°C aralığında çalışabilir.

   Advantech Araç İçi Full HD NVR, aynı zamanda mükemmel bağlanabilirlik için uzatma kapasitesi ve kablosuz iletişim ve video yakalamaya yönelik yüksek grafik gücü (en fazla 1080p/720p @120fps), yönetebilirlik ve güvenliğe yönelik entegre yazılım sağlıyor. Konu araç içi güvenlik kamera sistemi uygulamaları olduğunda, onaylanmış uyumlu yazılımla birlikte Advantech donanım sistemleri zorlukları en aza indirgiyor ve sistem entegratörlerine zaman kazandırıyor.

1440743601_taiwan_excellence_logo.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.