Arkas Lojistik yeni Ceo'su Onur Göçmez

Arkas Lojistik yeni Ceo'su Onur Göçmez

Arkas Lojistik Genel Müdürlüğü görevini yürüten Onur Göçmez, yeni dönemde Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak görevini sürdürecek.

Yeniden  yapılandırmaya giden Arkas Lojistik’te 2017 yılından beri Genel Müdürlük görevini yürüten Onur Göçmez, yeni dönemde Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak görevini sürdürecek. Organizyonel yapıdaki düzenlemelerle Serhat Kurtuluş Genel Müdür (Yurt içi şubelerden sorumlu), Arif Der Yönetici Direktör (Yurt dışı şubelerden sorumlu) olarak görev yapacak.

Onur Göçmez’in Genel Müdürlüğü döneminde her yıl yüzde 15 büyüme gerçekleştiren  Arkas Lojistik, stratejik alanlarına odaklanarak yurt içi ve yurt dışında operasyonel gücünü artırdı. Sınırları Türkiye’nin dışına  taşan TANAP, BRAU gibi büyük projelerin çözüm ortağı olup en son Türk Hava Yolları’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması projesine imza attı. Büyük Göç denilen taşıma 16 saat önce ve sıfır hata ile tamamlanmış, belgesellere konu olmuş ve üniversitelerde örnek proje olarak sunulmaktadır.      

Göçmez’in projeksiyonunda 2023 yılına dönük hedefler yer alıyor. Hedefleri arasında; Arkas Lojistik cirosunu iki katına 500 milyon Dolar’a çıkarmak, konteyner taşımacılığında liderliğini sürdürmek, 81 il ve ilçelerine yurtiçi dağıtım yapabilecek nakliye ağını örmüş olmak, forwarding tarafında 200 bin TEU hacmi yakalamak, demiryolu lojistiğinde özel sektörde Türkiye’de ilk sırayı almak, depo hizmetleri ile “Komple Lojistik” hizmeti sunmak ve bu kavramı yerleştirmek bulunuyor. Bunu yaparken her aşamada en hızlı lojistik firması olmak için  IT ve teknoloji yatırımlarını önemsiyor.

Gençlere ve şirket başarısının temelinde nitelikli insan kaynağı olduğuna inanan Onur Göçmez’in bir diğer projesi de Genç Yetenek Programıyla yeni neslin kariyer gelişimlerinin önünü açmak.

Onur Göçmez Kimdir?

1977’de İstanbul' da doğan Onur Göçmez, 2000 Yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden  mezun olmuştur. 1999 Yılında Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri sektöründe başladığı iş hayatına; Lojistik ve Nakliye sektöründe 2003 yılından itibaren sırasıyla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş olarak ve  CEVA Lojistik A.Ş de İstanbul Bölge Müdürü olarak devam etmiş olup 2012 Yılında Arkas Lojistik A.Ş de göreve başlamıştır. 

Arkas Lojistik A.Ş’ de  Operasyon Müdürü, Filo Yönetim Müdürü, Istanbul Bölge Müdürü olarak görev yapmıştır. 2014 yılında  Arkas Lojistik  Ulaştırma Hizmetleri Türkiye Müdürlüğü  görevine atanarak tecrübesiyle gruba çok önemli katkılar sağlamış ve 2015 yılında  Genel Müdür yardımcılığına atanmıştır. Ek  olarak Arkas Lojistik Grubunun İnsan Kaynakları, Güvenlik ve İdari işler fonksiyonlarının Strateji ve icrasından sorumlu olmuştur. Nisan 2017 tarihi itibari ile Arkas Lojistik A.Ş. Genel Müdürü ünvanı ile görevini sürdürmektedir. 

Onur Göçmez evli ve üç çocuk sahibidir.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.