Artık UND ve AEBTRI Ortak Hareket Edecek

Artık UND ve AEBTRI Ortak Hareket Edecek

UND ve AEBTRI (Bulgaristan Uluslararası Karayolu Taşımacılığı ve Karayolu İşletmecileri Derneği) bir araya gelerek bundan sonra birlikte hareket etme kararı aldılar.

Bugün UND merkezinde gerçekleşen UND- AEBTRI toplantısında iki derneğin birlikte hareket etmesine karar verildi. İlişkilerin sağlıklı şekilde devam etmesi ve yanlış anlaşılmadan kaynaklanabilecek sorunların önüne geçmek için karşılıklı mutabakat sağlandı. Toplantıya AEBTRI Başkanı Georgi Petarneychev ve dernek genel sekreteri Plamen Tzalkov; UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İkinci Başkan Şerafettin Aras, Yönetim Kurulu Üyesi Nagihan Soylu ve UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener katıldı.

“Son gelişmeler çok iyi.”

AEBTRI Başkanı Petarneychev toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Son gelişmeler çok iyi. Bu toplantı ile karşılaştığımız bütün sorunların nedenini anladık. İlerleyen zamanlarda aramızda bir mutabakat zabtı imzalayacağımıza dair anlaşmaya vardık. Ve bu mutabakat zaptı ile bütün sorunların çözüleceğine inanıyorum.”dedi.

“6 ayda bir buluşulacak.”

Petarneychev, bir daha böyle yanlış anlaşılmaların olmaması için her altı ayda bir buluşmaya karar verdiklerini ve direk bir telefon bağlantısı ile bir problem olursa bu telefon ile anında iletişim kurup halledebileceklerini belirtti.

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu ise; 2001 yılından bu yana iki dernek olarak çok yakın çalıştıklarını, BSEC-URTA’nın ortak kurucusu ve IRU’nun da üyesi olduklarını söylerken; “Bundan sonra iki ülke nakliyecilerinin geleceğini birlikte planlayacağız. Umarım ki, bu iki derneğin yakınlaşması iki ülke ulaştırma bakanlıklarına da bir mesaj verir. Ve bakanlıklarımız da bu verilerle bozulmayacak kalıcı anlaşmalar yapar.” Dedi.

und-aebtry-ile-birlikte-calisacak-istanbul-toplanti-yapildi.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.