Artvin -Adana Arası Otobüs Seferleri Başladı

Artvin -Adana Arası Otobüs Seferleri Başladı

Artvin adına en çok eleştiri konularından biri olan ulaşım sıkıntısına çözüm bulundu. Kentin çevre iller arasındaki ulaşım sıkıntısına sürekli vurgu yapılan Artvin’de sorun kısmen de olsa çözümlendi.

Artvin’den diğer şehirlere toplu taşıma araçlarının azlığı, özellikle de belli bölgelere taşımanın hiç yapılmaması gündeme yansıyan ve bölge halkının yaşadığı sıkıntılardan biriydi. Yıllardır yaşanan bu soruna Lüks Artvin Seyahat çözüm buldu. Bundan böyle Artvin’den Erzurum, Elazığ, Malatya, Adıyaman/Gölbaşı, Kahramanmaraş, Adana-Mersin güzergâhına seyahat imkânı sunuluyor. Hergün sabah saat 8’de Arhavi’den Lüks Artvin Seyahat yazıhanelerinden alınan biletler ile Cesur Bingöl Seyahat araçları ile Mersin-Adana seyahatleri gerçekleştirilebilecek. Aynı şekilde Mersin-Adana civarından ise her gün saat 18.00’de Artvin’e doğru Cesur Bingöl seyahat yazıhanelerinden alınacak biletlerle seyahatler gerçekleştirilebilecek.

Üniversite öğrencilerinden yoğun talep bekleniyor

İki firmanın işbirliği ile başlayacak olan bu seyahatlerin Artvin’de önemli bir boşluğu dolduracağı düşünülüyor. Bu Artvin-Adana-Mersin karşılıklı seferlerinin özellikle de üniversite öğrencileri tarafından rağbet görmesi bekleniyor. Hayati Akbaş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.