Artvin Ses ve Kamil Koç İttifakı

Artvin Ses ve Kamil Koç İttifakı

Artvin Ses, yol arkadaşlarına en iyi hizmeti sunmak için Kamil Koç ile güçlerini birleştirdi.

Güçlerini Birleştiren iki köklü firma Kamil Koç İle Artvin Ses Grand Artvin Otel’de basın mensuplarına kahvaltı programı düzenleyerek attıkları bu adımı tanıttılar.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Otobüsçüler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, Demokrat Çoruh Gazetesi Haber Müdürü Sevgi Erer Boydağ, Dost Artvin Gazetesi Temsilcisi Ahmet Kekeç, Çoruh Postası İmtiyaz Sahibi Tolga Gül, Artvin Medya Haber Koordinatörü Turan Altınkaya, Kamil Koç Karadeniz Bölge Müdürü Umut Özcan, Artvin Ses Seyahat Turizmin Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilir, yerel ve ulusal basın mensupları ve birçok kişi katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin kısa bir konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Elçin’in konuşmasının ardından Kamil Koç Karadeniz Bölgesi Sorumlu Müdürü Umut Özcan konuşmasını yaptı.

Özcan konuşmasında; “Artvin’den Antalya ve İzmir’e ilk kez karşılıklı seferler düzenlenecek olup; İstanbul, Bursa, Ankara seferlerimiz ile yol arkadaşlarımıza kaliteli ve konforlu hizmet vermeye devam edeceğiz. İlimiz Artvin’e hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Kamil Koç İle Artvin Ses ’in temsilcileri arasında protokol imzalandı. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan yetkililer şu ifadeleri kullandılar:

Artvin Ses Seyahat Turizmin Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

- Bir gazetecinin “Artvin’de gelen firmaların üzerinde Kamil koç mu olacak yoksa Artvin Ses yazısı mı olacak bu konu hakkında neler söyleyebilirsiniz?” 

Cevap 

- Kurallar ve kanunlar vardır o doğrultuda bilet üzerinden Kamil Koç olarak satış yapılacağı için otobüslere Kamil Koç yazma zorunluluğu var bu zaten bir birleşme olduğu için sorun olacağını düşünmüyoruz çünkü araçlar Artvin Ses'e ait araçlar olacak kendi araçlarımızı da kendimiz yapıyoruz yani Kamil Koç'un dışarıdan gelen bir aracı yok mevcut araçlarla bu hizmet devam edecektir yönetim bazında yine burada Artvin grubu olarak bu bölgeyi tamimiyle bizim yönetimimizle hizmet verecektir.

Kamil Koç Karadeniz Bölgesi Sorumlu Müdürü Umut Özcan ise Hizmet standartlarına ilişkin yöneltilen soruları cevapladı.

Özcan, Kamil Koç’un zaten hizmet standartları yeterince yüksek olduğunu ifade ederek; “Tabi ki değişiklik olacak örnek veriyorum hiçbir zaman için Artvin Ses ‘in İstanbul’daki servis ağıyla Artvin’deki servis ağını bir tutamazsınız. Mesela Artvin halkı için İzmir ve Antalya ilk etapta yeni sefer planlaması yaptık. Yani Artvin’den daha önce bugüne kadar İzmir’e ve Antalya’ya sefer yapılmazken biz şuan onu planlıyoruz ve halktan gelecek isteğe göre de yeni seferler düzenlemeye devam edeceğiz. Örnek veriyorum Eğe, Batı Karadeniz vs.” diye konuştu.

Talebe göre seferler daha da çoğalacağının altını çizen Özcan; “Kamil Koç firması 1926’da kuruldu. Türkiye’nin ilk otobüs firması zaten bazı ürünlerde markalarda yani o markayla ürün alınır yani otobüs dediğimizde de ilk akla gelen Kamil Koç’tur. İlk günkü heyecanla işimize devam etmekteyiz.” dedi.

Özcan açıklamasının devamında; “İzmir ve Antalya direkt seferlerimiz yalnız bir ayrıntı örneğin Bodrum’a gidecek hatlarda olmayan illere de direkt olarak aktarmalı ulaşımı sağlıyoruz. Araç kaptanlarımız araçtaki tüm görevli personelimiz seferin başında ve sonunda denetimden geçmek zorundadırlar aynı şekilde araçlarımızda mutlaka bakım ve kontrolleri yapılır mutlaka sefer sonunda hijyen kurallarına uygun bir şekilde tüm araçlarımız dezenfekte edilmektedir.

- Şuan Koranavirüs dolayısıyla okullar tatil oldu Kamil Koç ve Artvin ses öğrencilerin taşınması noktasında ek sefer uygulayacak mı?

- Bugün itibariyle mevcut ek seferlerimizi açtık ihtiyaç durumunda da bunu artıracağız.” İfadelerini kullandı.

Törenden kareler

artvin-ses-kamil-koc_.jpg

 

kamil-koc-artvin-ses.jpg

 

artvin_ses_kamil_koc.jpg

 

kamil_koc_artvin_ses.jpg

 

artvin-ses.jpg

 

kamik-koc.jpg

 

kamil-koc-artvin.jpg

 

kamil-koc-artvin-ses-toren.jpg

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.