Artvin terminal sahası ihalesi gerçekleştirildi

Artvin terminal sahası ihalesi gerçekleştirildi

Artvin Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılan, 6 bin 286 metrekare yüzölçümüne sahip terminal sahasının ihalesi yapıldı.

Artvin Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılan ve 6 bin 286 metrekare yüzölçümüne sahip olan terminal sahasının ihalesini Yılmazlar A.Ş, Bahattin Demiröz, Serhat ve Serhat Mimarlık yapı ortaklığı aldı. Projenin maliyeti 12 milyon TL. İş yerlerinin yüzde 51’i belediyeye
İhaleye çıkarılan terminal sahasını Artvin’in önemli yapı şirketleri ortaklaşa almış oldu. Proje, iş yerlerinin yüzde 51’inin belediyeye verilmesi koşuluyla, Yılmazlar A.Ş, Serhat ve Serhat Mimarlık ve Bahattin Demiröz yapı ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek.
Düğün salonundan alışveriş merkezine kadar her şey mevcut
Yaklaşık 100 kişinin çalışma imkânı bulacağı bu projede düğün salonundan 4 yıldızlı otele, diskodan alışveriş merkezine kadar neredeyse her şey mevcut durumda. Öte yandan Yılmazlar A.Ş tarafından Suhızarı mevkisinde yapımı devam eden yeni terminal sahası da Nisan ayı içinde tamamlanıyor. Artvin Belediyesi ise Haziran’a kadar eski terminal sahasını, ihaleyi alan firmaya devredecek.
Otel ve alış veriş merkezi
12 milyon TL maliyeti bulunan bu projede 4 yıldızlı otelin ismi Grand Artvin Otel, alış veriş merkezi ise Artvin AVM olarak belirlendi. Hayati Akbaş - Artvin 02.03.2012 / 15:58