Artvin’de Kaza: 8 Yaralı

Artvin’de Kaza: 8 Yaralı

Artvin il merkezi Kuap Mezrası’nda meydana gelen kazada 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.

Artvin’den 20 km uzaklıktaki mezralarına misafirleri ile giden Durmuş Ailesi piknik yaptıktan sonra saat 12:00 sularında çam sakızı toplamak ve misafirlere etrafı gezdirmek için araçlarla yola koyuldular.  

   Rampada duran Unimog marka kamyonun frenin boşalması sonucu araç geri doğru yaklaşık 500 metre sürüklendikten sonra 6 metre yükseklikte bir çukura düştü. Kazada kamyonda bulunan; Recep Durmuş(39), Ahmet Durmuş(41), Dursun Durmuş(54), Mehmet Durmuş(47), Ali Can Durmuş(15) ile Zekeriya Veziroğlu(60), Muhammet Sait Veziroğlu(10) ve Davut Avcı(42) yaralandılar.

   112 Acil Servis’e durumun haber verilmesinin ardından bölgeye ambulanslar sevk edildi. Mezradan alınan yaralılar yaklaşık 2,5 saat içinde Artvin Devlet Hastanesi’ne ulaştırıldılar. Yaralılar arasında bulunan Zekeriye Veziroğlu’nda tespit edilen omurilik zedelenmesi nedeniyle Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

   Diğer yaralıların Artvin Devlet Hastanesinde tedavilerine devam ediliyor. Genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

kaza-112.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.