Artvin’de Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Artvin’de Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Uçuruma yuvarlanmak üzere olan kamyon iki iş makinesi tarafından uçurumun dibinden kurtarıldı.

Yüksel Özdemir kontrolünde Artvin merkeze bağlı Hatila Köyüne doğu seyir halinde ilerleyen 6 tekerlekli kamyon, karşıdan gelen araca yol vermek isterken kar yağışının da etkisiyle yoldan çıktı.

Kaza ucuz atlatıldı

Yaklaşık 200 metrelik uçurumun ucunda, şans eseri durabilen kamyon şoförüne Artvin Belediyesi ve İl Özel İdaresi iş makineleri yardım etti. İlginç görüntülerin yaşandığı kurtarma operasyonunda, İl Özel İdaresi’ne ait olan operatör Yüksel Aymelek’in kullandığı iş makinesi, kamyonu kurtarmak için aracın ön bölümüne çelik halat bağladı. Araçla çekerken aynı zamanda bir başka iş makinesi de aracın yol kenarından uçuruma düşmemesi için yardım etti. Artvin Belediyesine ait operatör Aytekin Yazgan’ın kullandığı CSB iş makinesi ise kepçesiyle kamyonun kasasından aracı yola doğru çekerek düşmesini engelledi. Bu heyecanlı kurtarma operasyonunu ise Artvin Öğrenci servisi şoför esnaflarından Uğur yılmaz amatör kamerasıyla görüntüledi.

Sürücü herkese teşekkür etti

Büyük bir başarıyla kurtarılan kamyon, Artvin’de imece usulü uçuruma yuvarlanmaktan kurtarılan araç olarak tarihe geçti. Kamyonun sürücüsü Yüksel Özdemir, kurtarma operasyonuna katılan herkese teşekkür etti.

Hayati Akbaş/ARTVİN


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.