Artvin’de Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmete girdi

Artvin’de Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmete girdi

Artvin’de yapımı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminali hizmete vermeye başladı.

Artvin Belediyesi tarafından şehrin gelişimine uygun bir şekilde dizayn edilen şehirlerarası otobüs terminali faaliyete girdi. Yapımını inşaat firmalarında Yılmaz AŞ’nin gerçekleştirdiği yeni şehirlerarası otobüs terminalinin işletmesi de Yılmazlar A.Ş’ye ait olacak.


Artvin Belediyesi’nin kentin gelişen ihtiyaçlarına uygun, modern ve işlevsel yeni bir alanda yeni bir terminal alanı yaratmak amacıyla çalışmalarına başladığı Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmete girdi. Şehirlerarası karayolu ulaşımından faydalanan yolculara çağdaş standartlarda hizmet edecek, artan taleplere nitelikli çözümler sunacak Artvin Şehirlerarası Otobüs Terminali faaliyete girdi. Önümüzdeki günlerde görkemli bir şekilde açılışı gerçekleşecek olan Artvin Terminali açılışıyla birlikte birçok yeniliği de getiriyor.


4 bin metrekare alana sahip
Artvin terminali 3 kattan oluşuyor. Bodrum katında mescit ve tuvaletler, ikinci katında firmalara ait gişe ve müdüriyetler Artvin S.S 11 no’lu minibüsçüler motorlu taşıtlar kooperatifi, iki büfe, üçüncü katında ise kafeterya ve lokanta bölümleri yer alıyor. Altı tane firmanın hizmet vere bilmesi için tasarlanan yeni terminal alanında, geniş bir bekleme alanı da mevcut. Bin 500 metrekare kapalı alan, 2 bin 500 metre kare açık alana sahip olan terminalin Giriş – Çıkışlar ücretli. 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanan Artvin terminal sahasının işletmesi ise Yılmazlar A.Ş gerçekleştirilecek. Artvin halkı için birçok yenilik düşündüklerini ifade eden Yılmazlar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Artvin halkının en iyisine layık olduğunu belirterek yeni terminalin bütün Artvin halkına hayırlı olmasını diledi. Hayati Akbaş/Artvin www.tasimacilar.com 12.06.2012/12:29