Artvin’de Sezonu Kapatan Minibüsçüler Yaylada Stres Attı

Artvin’de Sezonu Kapatan Minibüsçüler Yaylada Stres Attı

Artvin’de Seyitler köyüne taşımacılık yapan minibüsçüler sona eren öğretim yılı sonrasında yaylaya çıkıp stres attılar.

Artvin’de faaliyet gösteren S.S. 37 Nolu Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri önceki gün Saçinka Dağı eteklerinde piknik yaptılar. Artvin’in hemen karşı tarafında Saçinka Dağı ormanlarında yapılan pikniğe, ev sahibi Kooperatif Başkanı Halit Uçar’ın yanısıra Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel, Artvin Şoförler Cemiyeti Başkanı Ahmet Alparslan ve minibüs şoförleri katıldı.

Artvin Yeni köprü ile Seyitler köyünde bulunan Artvin Çoruh Üniversitesi arasında taşımacılık yapan S.S. 37 Nolu Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri, bu yıl ikincisini düzenledikleri organizasyonda sezonu kapattılar.

Uçar: ‘Şükürler olsun kazasız belasız sezonu kapattık’

Yoğun bir taşımacılık sezonu geçirdiklerini, ifade eden Başkan Halit Uçar; ‘geçtiğimiz yıl başladığımız etkinliğin bu yıl ikincisini yapıyoruz. Amacımız şoförlerimizin yorgunluklarını atmaları, dinlenmeleri ve birlikte hoşça vakit geçirmeleri... Böylesine güzel bir yaylada, hem dinlenirken, hem de eksik gördüğümüz hususları konuşuyor artı ve eksilerimizi değerlendiriyoruz. Bu yıl şükürler olsun kazasız belasız bir şekilde sezonumuzu kapattık. Malum yaz tatili olması nedeniyle şuan yarı faal olarak çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.

‘Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak bizim görevimiz’

Deriner Barajı ile Borçka Barajı arasında bir kıyı düzenleme çalışması yapıldığını hatırlatan Uçar, bu vesile ile mevcut kooperatif binasının inşaat alanı içerisinde kaldığını ve karşı tarafta bir yere taşındıklarını belirtti. Bu yeni çalışma alanında gayet düzenli bir durak yaptıklarını anlattı. Konuşmasında sözlerine şöyle devam etti: ‘içerisinde mutfağı tuvaleti olan ve yolcularımızın rahatlıkla dolmuşlarını bekleyecekleri bir alan var ettik. Biz ülkemizin aydın ve çağdaş yüzlerine hizmet ettiğimizden kalitemizi en iyi seviyeye çekme gayretindeyiz. Her müşterimiz bizim çok değerli ve onlara en iyi hizmeti sunmakta bizim görevimiz’ diyerek çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

‘Önümüzdeki sezonda klasik dolmuşçu imajını kaldıracağız’

Uçar konuşmasında yıl itibariyle farklı çalışmalar ortaya koyacaklarını belirterek, geçtiğimiz yıl kooperatif olarak belirli bir ekonomik seviyenin altında olan öğrencilere ücretsiz ulaşım konusunda destek olduklarını hatırlattı. Bu yılda benzer yardımların olacağının müjdesini verdi ve sözlerine şöyle devam etti: ‘bu yıl şoförlerimizi üniformalı hale getirmeyi hedefliyoruz. Kooperatif olarak örnek şoförlerle hizmet vereceğiz. Kafalardaki klasik dolmuşçu imajından uzak daha modern, oturup kalkması, konuşması ve davranışlarıyla, yolcularımıza hitaplarıyla örnek sürücülerle hizmet vereceğiz. Bunun için şoförlerimize bir eğitim programı düşünmekteyiz. Sezon başlamadan bu çalışmamızı bitirmiş olmayı hedefliyoruz’ dedi.

Hayati Akbaş/Hopa


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.