Artvin’de Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

Artvin’de Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

37’nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi 3. Genel Kurullarını tamamladılar. Tek liste şeklinde gerçekleşen seçimde Halit Uçar yeniden başkan seçildi.

2007 yılında kurulan Artvin S.S 37’nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 3. genel kurullarını gerçekleştirdi. Çayağzı Mahallesi Hasan Çıtak sokakta bulunan kooperatif binasında gerçekleşen seçimde 49 kooperatif üyesinin büyük bir çoğunluğu oy kullandı. Tek liste şeklinde gerçekleşen seçimde mevcut başkan Halit Uçar tekrardan başkan seçildi.

S.S 37’Nolu Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi (Seyitler Kooperatifi) 2007 yılından itibaren Köprübaşı, AÇÜ kampüs ve Seyitler KYK’a taşımacılıkların sürdürüyorlar. Kurucu başkan Bekir Akanlı’nın listesinde yer alan şimdiki başkan Halit Uçar iki dönemdir başkanlık görevini sürdürüyor.

Uçar: ‘Aynı anlayışla yönetime devam edeceğiz’

Seçimin ardından üyelerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Halit Uçar, “son iki dönemde yönetim kurulu üyelerimle görevimizi sürdürmekteyiz. 3 dönemde bize görev veren ve güven duyan üyelerimize yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Görev aldığımız ilk günden itibaren kooperatifimize yakışır bir yönetim tarzı belirledik. Öncelikle iyi bir çalışma sistemi kurduk bu sistem 5 yıldır halkı mağdur etmeden belli başlı kurallar dahilinde en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Görev yaptığımız dönem içerisinde, gerek öğrenci temsilcileriyle, gerekse AÇÜ yönetimiyle gerekse diğer kooperatif başkanlarıyla, Cemiyet başkanımız Ahmet Alpaslan’la birlikte daha iyi hizmetler nasıl verebiliriz konusunda sürekli istişare içinde bulunduk. Maddi durumu kötü olan öğrencilere yardım ettik ücretsiz taşımacılık yaptık. Aynı anlayışla yönetime devam edeceğiz. Bu bağlamda bize desteğini esirgemeyen başta sayın valimiz Necmettin Kalkan, Vali yardımcımız Bahadır güneş, şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Alpaslan, Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Demirhan Elçin, bölge Trafik müdürü Özkan Bey, Jandarma Trafik Komutanlığı ve yerel basın temsilcilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

S.S 37. No’lu Motorlu taşımacılar kooperatifi Yönetim kurulu; Halit Uçar, Sedat Pişkin, Hakan Gümüş, Gürel Atabey, Ümit Haser, denetleme Kuruluna ise; Yavuz Usta, Abdulkerim Aydın.

Hayati Akbaş


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.