ARÜS –DER ’13 Fuarı’na Türkiye Belediyeler Birliği’nden destek

ARÜS –DER ’13 Fuarı’na Türkiye Belediyeler Birliği’nden destek

ARÜS-DER’13 için çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Fırat, Yerel Yönetimler ziyaretlerinin ardından 23. Dönem Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün ile de bir araya geldi.

Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ve Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sekmen ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ARÜS-DER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Fırat, Milletvekili Hüseyin Gülsün ile de ARÜS-DER’13 Fuarı hakkında görüştü. ARÜS-DER’13 Fuarı’nı önemsediklerini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Gülsün,

“Derneğin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sektör için çok önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Türkiye Belediyeler Birliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ de çalışmalarınızı yakından takip ediyorlar ve size her türlü desteği vermeye hazırlar. Dernek olarak yürüttüğünüz çalışmalarınızla üstyapı sektörünün Türkiye için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha tüm kalemlere göstermiş oldunuz. Bu bağlamda yerli ve yabancı pek çok belediye başkanın da fuarı ziyaret edeceğine inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ve Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sekmen’in desteklerini almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Fırat, “Türkiye Belediyeler Birliği’nin de desteklerini almak bize güç katıyor. Milletvekilimiz Hüseyin Bey’e de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.