Asgün Turizm filosunu büyütmede Mercedes’i tercih etti

Asgün Turizm filosunu büyütmede Mercedes’i tercih etti

Personel, öğrenci ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı ile operasyonel oto kiralama alanlarında faaliyet gösteren, Günkar Şirketler Grubu üyesi Asgün Taşımacılık, filosuna 25 adet Mercedes-Benz Sprinter Super Single 16+1 aracını ekledi.

2005 yılında Günkar şirketler grubunun bir üyesi olarak kendi personelini taşımak üzere kurulan Asgün Turizm, misyonunu geliştirerek Öğrenci, personel, Kentiçi toplu taşıma ve şehirlerarası yolcu taşıma işini de sürdürüyor. Filosunda özmal ve tedarikçiler dâhil olmak üzere 2 binden fazla aracı olan Asgün Turizm‘in özmal araç sayısı 850 adet ve bunların yüzde 20’si Mercedes Marka araçlardan oluşuyor. Mercedes-Benz Bayii Has Otomotiv’in Hadımköy’deki tesisinde düzenlenen teslimat törenine Asgün Taşımacılık firma sahibi Kenan Güneş ve Necati Aslan Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdürü Uğur İrfanoğlu, Hafif Ticari Araçlar Müdürü Bülent Çelik, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Sorumlusu Soner Gönültaş, Hadımköy Showroom Müdürü Bülent Acar, Hafif Ticari Araç Satış Danışmanı İlter Elmas katıldı. “2023 yılı hedefi 1 milyar dolar”
Asgün Turizm olarak sıfır sermaye ile başladıkları personel taşıma işini büyüterek bugün yıllık 200 milyon ciroya sahip bir şirket haline geldiklerini söyleyen Asgün Taşımacılık firma sahibi Kenan Güneş, “Türkiye genelinde sayılı firmalar arasında yer alıyoruz. Felsefemiz önce kalite zaten kalitemizi de Mercedes seçimimizle ortaya koyuyoruz ve 2023’te ciromuzu 1 milyar dolar olarak hedefliyoruz“ dedi.


“Taşımacılıkta terciğimiz Mercedes markası”
Asgün Taşımacılık olarak her zaman kaliteye önem verdiklerini söyleyen Güneş, özmal araçları için kaliteli ve prestijli araçları tercih ettiklerini özellikle vurguladı. Ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de Mercedes-Benz Sprinter Super Single’ı tercih etmelerinde etkili olduğunu da sözlerine ekledi. 50 adet travego firmanın filosuna eklenecek
Bartın ÖzEmniyet As 74 turizmi kısa bir süre önce satın aldıklarını söyleyen Güneş, 10 taneye yakın Mercedes Travego otobüsün filolarında bulunduğunu belirterek yeni alımlar için Mercedes ile 50 adetlik Travego otobüs için görüşmelerinin de devam ettiğini söyledi. Mercedes-Benz, okul, turizm, servis ve şehir taşımacılığında Sprinter 415 CDI Super Single araçları ile standartları yeniden belirliyor. Arka aksta bulunan tek tekerleği ile 19+1 servis ve 22+1 okul aracı sunabilen 415 CDI Super Single Sprinter minibüs araçları sınıfında tek. Araçlarla ilgili bilgi veren Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, konuşmasında“Süper single piyasada büyük rekabet gördü. Bu araç hem personel hem de öğrenci taşımacılığı için ideal bir araç” dedi. Oya KAYA www.tasimacilar.com 28.09.2012 / 20:37