Assan Alüminyum'da görev değişimi

Assan Alüminyum'da görev değişimi

Kibar Holding bünyesinde faaliyet gösteren yassı alüminyum sektörünün lideri Assan Alüminyum A.Ş’de Tedarik Zinciri Direktörlüğü görevine Murat Haskan getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Murat Haskan, Marmara Üniversite MBA Programını tamamladı.

Çalışma hayatına 1992 yılında Borusan Boru’da İhracat Uzmanı olarak başlayan Haskan, 1993-1997 yılları arasında Arçelik’te İhracat Bölge Uzmanı, 1997-2001 yılları arasında Gazal A.Ş’de Pazarlama Müdürü, 2001-2008 yılları arasında Aygaz’da sırasıyla Pazarlama Müdürü, Satış Koordinasyon Müdürü, Satış Operasyonları Grup Müdürü ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Kariyerini 2009-2012 yılları arasında Superlit Boru Sanayi’de Satınalma ve Lojistik Grup Direktörü ve Ticaret Direktörü olarak sürdüren Haskan, 2013-2016 yılları arasında Betek Boya Sanayi A.Ş’de Satış Pazarlama Direktörü ve Endüstriyel Grup Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu.

Mart 2017 tarihi itibariyle Assan Alüminyum’da Tedarik Zinciri Direktörü olarak çalışma hayatına devam eden Haskan, İngilizce ve Fransızca biliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.