Atego ve Arocs atık yönetim teknolojisini değiştiriyor

Atego ve Arocs atık yönetim teknolojisini değiştiriyor

Mercedes-Benz Türk, 16-19 Mart tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 13. Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı’na katılıyor

Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 12 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda, son teknoloji ürün ve hizmetlerin yanı sıra sektörün gündemindeki konuların görüşüldüğü konferanslar düzenleniyor. Mercedes-Benz Türk uzun yıllardır katıldığı REW Fuarı’nda sektör temsilcileri ile buluşarak katı atık toplama alanına yönelik geliştirdiği en güncel teknolojik ürünlerini anlatıyor.

Çevrenin ve yaşamın geleceğini bugünden şekillendiren en son teknolojilerin sergilendiği fuarda, Mercedes-Benz Türk Kamyon Ürün Yönetimi Kısım Müdürü Cüneyt Uslu ziyaretçi ve katılımcılara ürün ve hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Uslu, “yeni araçlarımızla atık yönetimi faaliyetleri yapan kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına yanıt verebilen esnek, şehir içinde rahat kullanılabilen, yüksek manevra kabiliyetine sahip araçlarımızın sektörde fark yaratacağına inanıyoruz. Bu yeni araçları bu sebeple konfigüre ettik. Araçlarımızı anlatmak ve sektör temsilcileriyle bir arada olabilmek için buradayız.” dedi.    

Çevre dostu BlueTec® Euro 6 motor teknolojisinin kullanıldığı yeni Mercedes-Benz kamyonları Atego 1621 ve Arocs 2032 bu segmentin ilgisini çeken en önemli ürünler oldu.  

int--mercedes-benz-rew-fuarinda.jpg

mercedes-atego-fuar.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.