Ateş Tur Erguvan otobüs alımında Temsa Avenue dedi

Ateş Tur Erguvan otobüs alımında Temsa Avenue dedi

Kentiçi toplu taşıma alanında da hizmet vermeye hazırlan Ateş Tur, Otobüs A.Ş’nin son düzenlediği ihaleye katılarak 6 hat satın aldı ve otobüs yatırımlarında tercihini Avenue’den yana kullandı.

Alibeyköy’de düzenlenen teslimat törenine Ateş Tur Yönetim Kurulu Başkanı Naci Ateş, Temsa Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl ve Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ katıldı.


“Sorduk, araştırdık bütün yollar Avenue’ye çıktı“
Tören sırasında bir açıklama yapan Ateş Tur firma sahibi Naci Ateş, “Personel, öğrenci taşımacılığı ve operasyonel kiralama alanında hizmet veren şirketimizi kentiçi ulaşımda da hizmet verir yapıya kavuşturmak için gerekli adımları attık. İstanbul Otobüs A.Ş’nin ihalesi sonucunda aldığımız hatlara otobüs yatırımı konusunda yaptığımız araştırmalar bize Avenue araçlara doğru yöneltti. Temsa’nın Prestij ve Safir araçlarını da kullanıyoruz ve o araçlardan duyduğumuz memnuniyet de bizleri Temsa’ya bir adım daha yaklaştırdı. Otobüsçü dostlarımızla yaptığımız görüşmelerde düşük yakıt tüketimi avantajından, satış sonrası hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını gördük. Araç sahibi işletirken kazanmanın mutluluğunu yaşarken, aracı kullanan şoförlerde teknolojik donanım ve konfor düzeyinden memnuniyetlerini ifade ettiler. Bütün bu olumlu görüşlerin sonucunda bize de Avenue almak kaldı. Temsa yetkililerinin bize gösterdikleri yakın ilgi için de teşekkür ediyoruz ve işbirliğinin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.


Kullanıcının duyduğu memnuniyet Avenue’yu tercih ettiriyor
Haziran sonuna kadar 150 Avenue’nun İstanbul ulaşımında hizmet verir hale geleceğini açıkladıklarını belirten Murat Anıl, yeni teslimatlarla yıl sonuna kadar İstanbul yollarındaki Avenue’nun 200’ü aşacağını belirtti. Avenue’nin hızla yükselen satış grafiğinde en önemli etkenin kullanıcıların araçtan duyduğu memnuniyetleri dile getirmesi olduğunu da vurgulayan Murat Anıl, “Avenue ile ilgili bizim söyleyeceklerimizin aksine müşterinin ne söylediği önemli. Müşteri memnun olduğunu ifade ediyor, yeni yatırımlarda otobüsçünün tercihi de Avenue oluyor. Ateş Tur servis taşımacılığının önde gelen şirketlerinden. 25 yılı aşkın süredir bu alanda hizmet kalitesi ile öne çıkıyor. Ateş Tur taşımacılıkta kazandığı bu deneyimi şimdi kentiçi ulaşıma da yansıtmak istiyor. İstanbul Otobüs A.Ş’nin son ihalesiyle sektöre adım atan Ateş Tur, otobüs yatırımlarında da Avenue’yi tercih etti. Bugün Ateş Tur’a 6 Avenue birden teslimatı yapmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Avenue araçlarımızın Ateş Tur’a hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” diye konuştu. www.tasimacilar.com 15.06.2012/15:36