Ateş Tur TEMSA ile Filosunu Büyütmeye Devam Ediyor

Ateş Tur TEMSA ile Filosunu Büyütmeye Devam Ediyor

Ateş Tur yeni sezonda filosuna kattığı 10 Prestij Süper Deluxe yatırımı ile tercihi bir kez daha TEMSA’dan yana kullandı.

Temsa bayi Antoto İstanbul’un gerçekleştirdiği satış sonrasında 10 Prestij Super Deluxe Ateş Tur Yönetim Kurulu Başkanı Naci Ateş’e teslim edildi. Teslimatta Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Antoto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar hazır bulundu.

Ateş: Filomuzda Temsa marka araçların sayısı artıyor

Kent içi toplu taşımacılık, operasyonel araç kiralama ve VIP transfer alanlarında da hizmet verdiklerini belirten Ateş Tur Yönetim Kurulu Başkanı Naci Ateş, müşterilerine seyahatleri sırasında daha konforlu ve güvenli hizmet sunabilmek adına yeni araç yatırımı yaptıklarını belirtti. Araç yatırımında Prestij Süper Deluxe tercihlerini ise Naci Ateş şu şekilde açıkladı: Filomuzda Temsa marka araçların sayısı giderek artıyor. Safir ve Avenue araçlara da sahibiz. Temsa ürünlerinin araç içi konforu, işletme maliyetlerindeki avantajlar, ikinci eldeki değerinin yüksek olması yeni yatırımlarımızda tercihimizin bu yönde olmasına etki ediyor” dedi.

Dağ: Memnuniyetler, bizim için önemli sinerji yaratıyor

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Ateş Tur’un kendileri için ayrı bir önemi bulunduğunu vurgulayarak, “Ateş Tur filosunda Prestij’in yanı sıra Safir araçlarımız da bulunuyor. Otobüs grubunda Temsa marka araçlar 30’a ulaşmış durumda. Ayrıca İstanbul Otobüs A.Ş bünyesinde hizmet veren araçları da Avenue. Bu özelliği ile Ateş Tur bizim için çok önemli bir şirket. Oradan bize gelen geri dönüşler, memnuniyet bizim içinde önemli bir sinerji yaratıyor” dedi. Ateş Tur’un servis taşımacılığı alanında kaliteli hizmet yapısı ile öne çıktığını belirten Baybars Dağ, “Ateş Tur, 1986 yılından beri sürekli büyüyen hedefleri, müşteri memnuniyetine verdiği önem ile de dikkat çekiyor. Ateş Tur’un yeni araç tercihinin Prestij olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. İşbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyor, Prestij araçlarımızın Ateş Tur’a bol kazanç getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

Kıyar: İşbirliğinden çok memnunuz

Antoto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar da, Ateş Tur’un sadece satış sırasında değil satış sonrası hizmetlerde de yanlarında olduklarını belirterek, “Müşterilerimizle yakın diyalog halinde olarak, onların ihtiyaçlarına ve taleplerine hızlı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Ateş Tur ile gerçekleşen bu işbirliğinden çok memnunuz” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.