Atlas Kamyonlar Temizlik için Görevde

Atlas Kamyonlar Temizlik için Görevde

Otokar Atlas, taşıma kapasitesi ve yakıt tasarrufunda sağladığı ekonomi ile pazardaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Otokar, yeni bir teslimatın altına daha imza atarak, Alsan Atık Yönetimi’ne 12 adet Atlas teslim etti.

Koç Topluluğu şirketi tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan Otokar’ın yeni hafif kamyonu Atlas, pazarda ses getirmeye devam ediyor. Alsan Atık Yönetimi ve Otomotiv’e teslim edilen 12 adet Otokar Atlas’ın 6’sı çöp kamyonu, diğer 6’sı ise yol süpürücü üst yapısına sahip. Teslimatı gerçekleştirilen, çöp kamyonları Türkiye’nin farklı bölgelerinde temizlik hizmetlerinde kullanılacaklar.

Teslimat törenine katılım ve ilgi yoğundu

Otokar Yetkili Satıcısı Örnek Otomotiv tarafından yapılan satışın teslimat törenine Alsan Atık Yönetimi ve Otomotiv adına Ali Aslan, Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Otokar Satış Birim Yöneticisi Murat Torun, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz ve satışı gerçekleştiren Otokar bayisi Örnek Otomotiv'in sahibi Yunus Öztepe katıldı.

Atlas, hafif kamyon segmentinde beklentileri karşılıyor

Türkiye şartlarına, koşullarına ve hafif kamyon segmentindeki müşteri beklentilerine uygun olarak Otokar tarafından geliştirilen Atlas, yüksek yük taşıma kapasitesi, düşük işletme giderleri ve Otokar markasının verdiği güvenle hafif kamyon segmentinde konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan Otokar Atlas, farklı iş kolları için iki farklı uzunlukta üretiliyor ve segmentinin en yüksek yük taşıma kapasitesine sahip. Sağlam ve dayanıklı şasi yapısı ve makas sistemi ile kullanıcılara yüksek istiap haddi de sağlayan hafif kamyon, Cummins Commonrail Turbo Intercooler Dizel Euro 5 motora sahipken ABS fren sistemi, yardımcı fren ve havalı park freni ile de üst düzey bir güvenlik sunuyor.

www.tasimacilar.com


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.