Audi, yeni A8 serisinde Goodyear’ı tercih etti

Audi, yeni A8 serisinde Goodyear’ı tercih etti

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 ve UltraGrip Performance lastikleri Audi A8’in orijinal ekipmanı olarak seçildi.

Lider lastik üreticisi Goodyear’ın Eagle F1 Asymmetric 3 ve UltraGrip Performance lastikleri, Audi’nin yeni A8 modeli için orijinal ekipman olarak tercih edildi.

 

Audi A8, farklı desen ve ebattaki lastikler ile donatılacak: UltraGrip Performance kış lastikleri 
235/55R18 104H XL ve 265/40R20 104V XL ebatlarında tedarik edilirken, Audi’nin düşük yakıt tüketimi talebini karşılamak için Eagle F1 Asymmetric yaz lastikleri, hem standart hem de ultra düşük yuvarlanma direncine sahip versiyonlarında 255/45R19 104Y XL ebadında ve 265/40R20 104Y XL ebadında sunulacak. Tüm Goodyear lastikleri, Audi tarafından orijinal ekipman olarak onaylandığını gösteren “AO” ve “AO1” işaretiyle üretilecek.

 

A8 için onaylanan Eagle F1 Asymmetric 3 tasarımları, konforlu ve rahat bir sürüş sunmak için Goodyear’ın SoundComfort Teknolojisi dahil edilerek geliştirildi. Bu teknoloji, lastiğin iç kısmına açık hücreli poliüretan köpük eklenerek, lastik gürültüsünün ana kaynaklarından biri olan lastik hava boşluğu titreşimini azaltmayı hedefliyor ve sürüş performansından herhangi bir ödün vermeksizin normal lastiklere göre araç içi sesin %50’ye kadar azaltılmasına destek oluyor.

 

Goodyear EMEA Tüketici Lastikleri OE Genel Müdürü Nick Harley, “Audi tarafından, yeni birinci sınıf lüks aracı olarak pazara sunulan A8 için orijinal ekipman üretmek Goodyear mühendisleri için büyük önem taşıyor. Mühendislerimiz; mükemmel yol tutuş, konfor ve tüm yol koşullarında yüksek performansa sahip, eşsiz ve dinamik bir sürüş deneyimi arayan Audi A8 sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel lastikler ürettiler” dedi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.