Automechanika İstanbul Fuarı 25-28 Haziran'a ertelendi

Automechanika İstanbul Fuarı 25-28 Haziran'a ertelendi

Türkiye’nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı geçen sene 37 ülkeden 1.397 katılımcı ve 130 ülkeden 48.737 ziyaretçi ağırlayarak bir rekora imza atmıştır.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından bulaşıcı hastalık olarak tanımlanan Coronavirus salgını öngörülemeyen bir şekilde ve hız ile ortaya çıkmış ve bu salgının sebebiyet verdiği son dönemde dünya çapında sağlık ve ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmeler sebebiyle, hem uluslararası hem de ulusal otoriteler tarafından kamu sağlığı açısından yüksek seviye risk teşkil ettiği ortaya konmuştur.  Bu doğrultuda gerek uluslararası seyahatler hem de Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılacak seyahatler bakımından potansiyel ziyaretçiler ve katılımcı firmalar için artan seyahat kısıtlamaları da göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığına yönelik risklerin giderilmesine ilişkin yükümlülükleri çerçevesinde, sektör muadili birçok uluslararası fuarda olduğu gibi, katılımcı ve ziyaretçilerin daha verimli ve başarılı bir fuar geçirebilmeleri adına fuar tarihlerinde değişiklik yapılmasına karar verilmiştir.

Yeni Tarih: Automechanika Istanbul, 25-28 Haziran 2020’de gerçekleşecek.

Dünyanın en büyük üçüncü, Türkiye’nin ise lider uluslararası otomotiv endüstrisi fuarı, 25-28 Haziran 2020 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14. kez düzenlenecektir. 2019 yılında 1.397 katılımcının dünyanın dört bir köşesinden gelen 48.737 ziyaretçi ile buluştuğu Automechanika Istanbul rekor sayılarla sonuçlanmıştır. Türkiye, Kuzey Afrika, Avrupa ve Orta Doğu Otomotiv endüstrilerini bir araya getiren fuar, Türkiye ve çevre ülkeler için en önemli buluşma platformudur.

automechanika-istanbul-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.