Automechanika İstanbul’da İnci Akü ‘de yerini aldı

Automechanika İstanbul’da İnci Akü ‘de yerini aldı

Otomotiv sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Automechanika İstanbul Fuarı’nda İnci Akü de yerini aldı. TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Automechanika İstanbul’da İnci Akü geleceğin enerji depolama ürünlerini tanıttı.

İnci Akü, otomobil üretim, dağıtım ve tamirat alanlarında faaliyet gösteren profesyonellerin bir araya geldiği, iki yılda bir düzenlenen Automechanika İstanbul Fuarı’nda İnci Battery Gel Serisi başta olmak üzere tüm ürünlerini fuarda sergiledi.

Enerji depolamada uzun ömürlü hızlı çözümler sunmak misyonu ile çalışan ve Dünyanın ilk 10 akü üreticisi arasında olmak vizyonu ile hareket eden İnci Akü teknoloji alanındaki yeniliklerine devam ediyor.

“Amacımız Doğu Avrupa Ortadoğu’nun lider akü üreticisi olmak”

İnci Akü’nün, enerji depolama alanında sunduğu çözümlerle ilgili konuşan İnci Akü Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Paker akü sektöründe dünya markaları ile rekabet ettiklerini dile getirdi.

“Dünyada enerji depolama sorunu olduğunu biliyoruz” diyen Paker, enerji depolama alanında uzman üretici olmayı amaç edindiklerini söyleyerek “Doğu Avrupa ve Ortadoğu’nun lider akü üreticisi olma hedefine her gün daha çok yaklaşıyoruz. Toplam satış gelirlerimizin yüzde 60’ını 72 ülkeye yaptığımız yurtdışı satışlarından elde ederek, ülkemizin dış ticaretine sağladığımız katkıyı arttırmak hedeflerimiz arasında” şeklinde açıklamada bulundu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.