''Avenue bir İstanbul masalı gibi''

''Avenue bir İstanbul masalı gibi''

Temsa Bayii Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, Temsa’nın Avenue modelini İstanbullular tarafından çok benimsendiğini ve beğenildiğini söyledi.

Temsa’nın şehir içi toplu taşımacılıkta kullanılmak üzere ürettiği Avenue modelini, Temsa Bayii Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin ile konuştuk. Şahin, Avenue’nin İstanbullular tarafında çok iyi karşılandığını ve bu başarısının devamlılığının olacağını ifade etti. Tamamı yerli üretim
Avenue’nin tamamının yerli üretim olduğunu belirten Mustafa Şahin, aracın kalitesi ile de sınıfının en iyisi olduğunu söyledi. Satış sonrası ve servis anlamında sorunsuz bir araç olduğunu belirten Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, “Avenue ile müşteri memnuniyetinin çıtasını yükselttiğimize inanıyoruz. Tamamının yerli üretim olmasından dolayı çok olumlu tepkiler alıyoruz. Tüketiciler bu konuda bilinç sahibi; toplu taşımaya kazanç, konfor ve çevrecilik katan Avenue’nun yerli üretim olmasının yanı sıra yakıt tüketimi açısından da ekonomik olası Avenue’nin bir diğer tercih edilme sebebi” dedi. “Sınıfının en ekonomik aracı”
Şoförler ile yaşadığı bir anekdotu paylaşan Mustafa Şahin, İstanbullu yolcuların eğer Avenue o duraktan geçiyor ise Avenue’yu beklediklerini ve dolayısıyla başarılı olduklarını ifade etti. Koltuklarının plastik olmaması sebebiyle konfor açısından da yolcular tarafından beğenildiğini dile getiren Şahin, “ Firmaların araç alırken konfor, yakıt tasarrufu ve satış sonrası servis gibi nedenlerden dolayı Avenueu’yu tercih ettiktedirler. Sınıfının en az yakan aracı olması sebebiyle hem çevresel hem de maddi olarak yolcuları ve sürücülerin memnun etmektedir” şeklinde konuştu. “Temsa ile sürekli diyalog içindeyiz”
Brey Otomotiv olarak Temsa ile çalışmanın kendileri açısından büyük bir yarar sağladığını belirten Şahin, “Temsa ile diyaloglarımız çok iyi durumda, yaptıkları kampanyalar ile bayilere büyük kolaylık sağlamaktalar. Satış ve servis kampanyaları bayileri destekleyen olmazsa olmazlardan dolayısıyla bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Brey Otomotiv olarak sabit müşterileri için her zaman kampanya düzenlediklerini belirten Şahin, “Sabit müşterilerimiz için belirli iskonto oranları ve filo indirimlerimiz var. Yani Brey Otomotiv sabit müşteri portföyünü her zaman koruyor ve kolluyor.” “Alıcıların tepkileri olumlu”
İhale süreci ile ilgili bir dizi hedefleri olduğunu belirten Şahin, “250 araçlık bir ihale süreci bizi bekliyor. Yüzde 35’ini Temsa verir diye düşünüyorum. Bu ihale ile İstanbullular Avenue ile dolaşacaktır” dedi. Araç alıcılarından çok olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Şahin, Temsa markasının güvenilirliğinin, sağlamlığının ve düşük yakıt tüketiminin bir avantaj olduğunu ifade etti. İhale sürecinden fiyatlarla hiçbir şekilde oynanamadığını dile getiren Şahin, “ Bizde standart fiyat uygulaması diye bir uygulama var. Fiyatlar ile ihale önce yada ihale sonrası hiçbir şekilde değişmemektedir. Böyle bir durum asla olmamıştır” dedi. “2012 ile ilgili şüphelerim var”
2012 ile ilgili beklentilerinin geçen yıla göre daha düşük olduğunu belirten Şahin Sözlerine şöyle devam etti: “ 2012 yılı için şüphelerimiz var. 2012 yılı 2011 aratacaktır diye düşünüyorum. Küresel mali krizi bizim satışlarımızı da etkileyecektir. Ama bununda üstesinden geleceğimiz düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Oya KAYA / Abdullah KARLIDAĞ www.tasimacilar.com 26.02.2012 / 13:37