Avenue ve MD9 LE kentiçi ulaşımcılarla buluştu

Avenue ve MD9 LE kentiçi ulaşımcılarla buluştu

Temsa’nın ana sponsorlarından olduğu UITP Toplu Taşımacılık İzmir Konferansı 21-22 Şubat tarihinde yapıldı.

İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilen iki günlük etkinlikte Temsa, İzmir ulaşımında hizmet vermeye başlayan Avenue otobüsü ile yeni ürünü MD9 LE’yi tanıttı.

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği UITP, ESHOT ve İESOB İşbirliğiyle 21-22 Şubat tarihlerinde Toplu Taşımacılık İzmir Konferansı düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi. “Kentiçi Ulaşımda Ücret Yönetimi” temalı konferansa, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdürü O. Faruk Alçelik, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, UİTP Genel Sekreteri Alain Flausch ile 300’ü aşkın Türk ve uluslararası uzman katıldı. Konferansın ana sponsorları arasında yer alan Temsa, etkinlikte İzmir ulaşımında hizmet vermeye başlayan Avenue otobüsü ile yeni ürünü MD9 LE’yi katılımcılarla buluşturdu.

Üretici sorumluluğu

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, uluslararası bir toplantıya ana sponsorsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kentiçi ulaşımda ihtiyaçlar büyürken, bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik yenilenme ve teknolojik altyapı çalışmaları da hızla ilerliyor. Kentiçi ulaşımda değişen yapıya yönelik en iyi hizmet şeklinin oluşturulması adına bu tür uluslar arası organizasyonlar büyük önem taşıyor. Biz de bu organizasyona destek vermenin bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz” dedi.


İzmir ulaşımında Avenue konforu yaşanıyor

Teslim edilecek olan 300 adet Avenue’nun ilk 45 adedi İzmir ulaşımında yerini almasının mutluluğunu yaşadıklarını ve İzmir’e Avenue’nun yakıştığını belirten Murat Anıl, “300 Avenue’nun tamamı İzmir ulaşımında çok kısa bir süre sonra yerini alacak. Avenue aracımızın sahip olduğu yüksek konfor düzeyi ve işletmedeki verimliliği ile İzmir ulaşımında fark yaratacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Yepyeni ürün MD9 LE

Bir başka sevinci ise kentiçi ulaşımda değişik model ve uzunluklarda değişen araç taleplerine yepyeni bir ürünle cevap vererek yaşadıklarını ifada eden Murat Anıl, “Kentiçi ulaşımda yapı değişiyor. Raylı sistemlerin de gelişimi ile birlikte farklı araç uzunlukları öne çıkmaya başladı. Yüksek yolcu talebinin olduğu hatlarda 12 metrelik ürünler ihtiyaca cevap verirken, farklı uzunluklardaki araçlara da büyük ihtiyaç var. Bizde bu ihtiyaca uygun çözümler sunan konforu ve teknolojisi ile kullanıcısı ve işletmecisini yüksek düzeyde memnun edebilecek üç kapılı, 9 metrelik MD9 LE İzmir’de tanıtıldı. Engelli taşımacılığa uygun Euro 5 motorlu, toplam 72 yolcu taşıma kapasitesine sahip MD9 LE ürünümüz de Avenue gibi taşımacı dostlarımızın ve ulaşım uzmanlarının büyük beğenisini kazandı” diyerek Temsa’nın farklı araç uzunluklarını pazara sunmaya devam edeceğini ifade etti. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.